Πολλοί από εμάς ίσως απλά να γνωρίζουμε μόνο το WD-40 Multi-Use Product. Καθώς προσφέρει περισσότερες από 2000 λύσεις, το πιθανότερο είναι να υπάρχει ήδη στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Ποια είναι όμως η διαφορά με το WD-40 Specialist Καθαριστικό; Για το WD-40 Καθαριστικό μπορείτε να καταλάβετε και από το όνομα του ποια είναι η βασική του χρήση. Είναι ένα καθαριστικό με βάση τους διαλύτες που απομακρύνει δραστικά τα λάδια, το γράσο, τους ρύπους και την επίμονη βρωμιά χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Απλώς ψεκάστε με το προϊόν πριν σκουπίσετε ή ξεπλύνετε για καθαρό φινίρισμα. Όταν πρόκειται για πιο επίμονη βρωμιά, αφήστε λίγα δευτερόλεπτα για να δράσει περισσότερο το προϊόν και σκουπίστε.

Πιο κάτω θα δείτε τα βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το WD-40 Specialist Καθαριστικό. Ακόμα βρείτε έξυπνες συμβουλές για το που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, γλυτώνοντας έτσι χρόνο και περιττή προσπάθεια.

Πλεονεκτήματα που προσφέρει το WD-40 Specialist Καθαριστικό

  1. Εξαφανίζει λιπαρές ουσίες, βρωμιά, μουτζούρα, λίγδα. Εξαιτίας της σύνθεσής του, ο καθαρισμός των επιφανειών γίνεται πολύ πιο απλά και γρήγορα. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ψεκάσετε λίγη ποσότητα από το WD-40 Specialist Καθαριστικό και να το αφήσετε να δράσει. Στη συνέχεια απλά σκουπίστε και δείτε τους λεκέδες και τις ακαθαρσίες να απομακρύνονται.
  2. Δρα ακαριαία με την επαφή. Τα περισσότερα καθαριστικά χρειάζεται να τα αφήσετε για αρκετή ώρα να δράσουν. Πολλές φορές ακόμα και μετά από την ώρα αναμονής, απαιτείται τρίψιμο της επιφάνειας. Αυτό πλέον αλλάζει. Το υγρό δρα πολύ γρήγορα, εξοικονομώντας πολύ χρόνο αλλά και κόπο.
  3. Απομακρύνεται εύκολα. Υπάρχουν περιπτώσεις, που μετά την απομάκρυνση της λεκέ ή της βρωμιάς, πρέπει να βρείτε και τρόπο να απομακρύνετε και το καθαριστικό που χρησιμοποιήσατε. Ευτυχώς παρόμοιο πρόβλημα δεν θα αντιμετωπίσετε με το WD-40 Καθαριστικό. Όχι μόνο απομακρύνεται εύκολα, αλλά εξατμίζεται γρήγορα χωρίς να αφήνει υπολείμματα πίσω του.
  4. Μειώνει τις φθορές σε μηχανικά μέρη. Πέραν από την καθαριστική δράση που προσφέρει, βοηθάει στην ορθή λειτουργία σε μηχανικά μέρη και στη μείωση των φθορών. Το WD-40 Specialist Καθαριστικό, μειώνει τη φθορά των εξαρτημάτων, διατηρώντας τα καθαρά και με ομαλή λειτουργία για περισσότερο χρόνο.

 

Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το WD-40 Specialist Καθαριστικό

Αν θέλετε να μάθετε που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, σας έχουμε την απάντηση. Μπορεί να νομίζετε ότι απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες, αλλά βρίσκει εφαρμογή σε πολλές καθημερινές εργασίες στο σπίτι. Δείτε πιο κάτω που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Είναι ιδανικό για μια γκάμα εφαρμογών όπως για: εξαρτήματα μηχανών, μεταλλικές επιφάνειες εργασίας, μηχανήματα διαχείρισης φορτίου, συμπιεστές, αλυσίδες ανυψωτικών, ανελκυστήρες φορτίου, ανεμιστήρες, πρέσες, αντλίες, μηχανισμούς γραναζιών, ηλεκτρικά εργαλεία και ζάντες ελαστικών. Ωστόσο, μην το χρησιμοποιήσετε σε πλαστικά, λάστιχα και επικαλυμμένες επιφάνειες

Δείτε κάποια ακόμα σημεία που μπορείτε να καθαρίσετε με το WD-40 Specialist Καθαριστικό.

  • Εργαλεία χειρός και ηλεκτρικά εργαλεία. Μπορείτε πολύ εύκολα να καθαρίσετε τα εργαλεία σας και να τα προστατέψετε απλά ψεκάζοντας με το ειδικό καθαριστικό.
  • Κινητήρες. Οι ακαθαρσίες που μαζεύονται στους κινητήρες, μειώνουν την απόδοση τους. Καθαρίζοντας τους τακτικά, διασφαλίζετε τη μέγιστη απόδοσή τους.
  • Αλυσίδες, γρανάζια. Όταν τα μέταλλα δεν καθαρίζονται και δεν προστατεύονται σωστά, υπάρχει ο κίνδυνος να διαβρωθούν και να εμφανιστεί σκουριά. Ο τακτικός καθαρισμός τους θα σας απαλλάξει από αυτό το ενδεχόμενο.

Και πάρα πολλά ακόμα. Το WD-40 Kαθαριστικό είναι ένα προϊόν το οποίο αν δοκιμάσετε, δύσκολα θα το αλλάξετε με άλλο. Προσφέρει πολλά οφέλη και αμέτρητες εφαρμογές.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!