Όλοι γνωρίζουν πως το WD-40, το Νο1 σπρέι πολλαπλών χρήσεων στον κόσμο, έχει πάνω από 2.000 χρήσεις, τόσο για το σπίτι, όσο και για τον κήπο, το αυτοκίνητο, τη δουλειά (τους επαγγελματίες) κλπ. Για να δείτε όλες τις χρήσεις του WD-40 πατήστε εδώ. Ποιες είναι όμως εκείνες οι χρήσεις για το σπίτι που κάνουν το προϊόν να ξεχωρίζει?! Στο άρθρο που ακολουθεί θα βρείτε 10 πολύ χρήσιμες και εύκολες ιδέες για το πως μπορείτε να αξιοποιήσετε το προϊόν στην καθημερινότητά σας. Έτσι θα διαπιστώσετε και μόνοι σας πως το WD-40 μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος για τον κάθε άντρα αλλά και γυναίκα στο σπίτι.

WD40 Χρήσεις για το σπίτι

  1. Καθαρίζει τις ηλεκτρικές συσκευές από inox!

Μοιάζει ψέμα, κι όμως είναι αληθινό! Το WD-40 μπορεί να απομακρύνει βρωμιά και σκόνη από inox επιφάνειες λειτουργώντας ανασταλτικά και στην εμφάνιση δακτυλικών αποτυπωμάτων στην μετέπειτα χρήση τους.

 

  1. Αδιαβροχοποιεί τα παπούτσια και τις μπότες σας

Ψεκάστε WD-40 στα παπούτσια σας και κρατήστε στεγνά τα πέλματά σας κατά τις κρύες και βροχερές μέρες του χειμώνα. Προσοχή δε συνίσταται για κάθε τύπο δέρματος, σε κάθε περίπτωση βεβαιωθείτε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν για αυτή τη χρήση.

 

  1. Αφαιρεί στίγματα από μπογιές από τους τοίχους

Έχουν τα παιδιά σας καλλιτεχνική φύση και αντιμετωπίζουν κάθε επιφάνεια ως καμβά? Κανένα πρόβλημα για το WD-40. Η αφαίρεση λεκέδων από μαρκαδόρους στους τοίχους είναι μία από τις πιο “cool” χρήσεις για το σπίτι του WD-40. Αν δεν πιστεύετε εμάς, ρωτήστε τις φίλες σας με μικρά παιδιά!

 

  1. Αφαιρεί την κόλλα από τις ετικέτες στα βαζάκια

Είστε από εκείνους που τους αρέσουν να φτιάχνουν σπιτικά γλυκά, να διακοσμούν τα βαζάκια και να τα δίνουν σε φίλους ανταλλάσσοντας στη συνέχεια και συνταγές?! Τώρα πλέον μπορείτε να απαλλαγείτε από το πρόβλημα «επίμονη κόλλα στα βαζάκια». Έτσι επαναχρησιμοποιείτε τα βαζάκια από μέλι, τουρσί κ.λπ.. που έχετε αγοράσει και διακοσμείτε το βαζάκι σας όπως σας αξίζει!

 

  1. Αφαιρεί τις ταινίες από παράθυρα και δάπεδα

Έχετε πρόσφατα ανακαινίσει το σπίτι σας όμως βαρεθήκατε ή ξεχάσατε να ξεκολλήσετε έγκαιρα τις ταινίες (για τα κοψίματα) από τα παράθυρα και τα δάπεδα και η κόλλα τους έχει εμποτίσει στις επιφάνειες?! Κανένα πρόβλημα. Ψεκάστε την επιφάνεια της ταινίας με WD-40 και στη συνέχεια τραβήξτε την εύκολα. Είναι από τις χρήσεις για το σπίτι που μπορούν να θεωρηθούν και επαγγελματικές!

 

  1. Αφαιρεί λεκέδες από τα ρούχα

Πείτε αντίο στους λεκέδες από τομάτα και τσάι ψεκάζοντάς τους με WD-40. Θα φύγουν εύκολα και θα κάνουν τα ρούχα σας να μοιάζουν με καινούργια. Προσοχή το προϊόν δε συνίσταται για όλους τους τύπους των υφασμάτων, ελέγξτε πριν το χρησιμοποιήσετε.

 

  1. Αφαιρεί σημάδια από μόνιμους μαρκαδόρους από τα έπιπλα

Μοιάζει αδύνατο κι όμως είναι αληθινό! Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε. Μπορεί να σβήσετε μια για πάντα μια ανάμνηση ή μια εφηβική «ατασθαλία», ωστόσο θα κάνετε να έπιπλά σας να μοιάζουν σαν καινούργια.

 

  1. Αφαιρεί υπολείμματα βρωμιάς από τις πτυχώσεις στα πλακάκια

Εδώ μπορεί να κολλήσει το «ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε»! Όλες οι χρήσεις για το σπίτι που αναφέραμε είναι μοναδικές αλλά αυτή θα σας λύσει τα χέρια. Ψεκάστε πάνω σε επίμονους λεκέδες και αφαιρέστε τους εύκολα αλλά και γενικότερα στην επιφάνεια του δαπέδου με πλακάκια και αφαιρέστε όλα τα υπολείμματα βρωμιάς από τις πτυχώσεις.

 

  1. Ξεμπλοκάρει κολλημένα φερμουάρ

Όταν σας είπαμε στην αρχή πως θα σας παρουσιάσουμε 10 μοναδικές ιδέες για χρήσεις για το σπίτι του WD-40 το εννοούσαμε! Κι όμως αυτό το σπρέι πολλαπλών χρήσεων μπορεί να φανεί σύμμαχός σας και σε αυτό. Ψεκάστε WD-40 πάνω στο κολλημένο φερμουάρ και αμέσως θα σας βοηθήσει να το ξεμπλοκάρετε.

 

  1. Και τέλος…λύνει όλα σας τα προβλήματα μαζί με μια duct tape! Δείτε τις 2000+ χρήσεις του WD-40 εδώ