Αντιγραφές και απομιμήσεις WD40.

Όπως για όλα τα επιτυχημένα προϊόντα, έτσι και για το WD40 δυστυχώς έχουν παραχθεί αντιγραφές και απομιμήσεις, προσπαθώντας λόγω κέρδους να παραπλανηθεί το καταναλωτικό κοινό.

Προσοχή στις απομιμήσεις WD40

Η απουσία υπεύθυνου αντιπροσώπου εισαγωγέα σε συνδυασμό με την παντελή απουσία προδιαγραφών και την υψηλή επικινδυνότητα των προϊόντων, επισύρουν τεράστιες ποινές για τους τελικούς διακινητές των προϊόντων στην περίπτωση πρόκλησης βλάβης, παρενέργειας ή προβλήματος στην υγεία των χρηστών.

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ!!!

  • Οι απομιμήσεις WD40 αφορούν τους κωδικούς 100ml, 200ml και 400ml και όχι τα προϊόντα Smart Straw λόγω δυσκολίας αντιγραφής της βαλβίδας με σύστημα διπλού ψεκασμού.
  • Ελέγξτε αν τα στοιχεία του επίσημου αντιπροσώπου καθώς και οι οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στα ελληνικά στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Προσοχή στις απομιμήσεις WD40

  • Το αυθεντικό προϊόν έχει μια μπλε βούλα στην βάση της βαλβίδας. Για να αποδίδει σωστά το προωθητικό υγρό καλό είναι η βαλβίδα με την βούλα να είναι ευθυγραμμισμένες.

Προσοχή στις απομιμήσεις WD40

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, κάθε χρόνο ξοδεύονται παγκοσμίως τουλάχιστον 500 εκ. ευρώ σε απομιμήσεις
χημικών προϊόντων, ενώ αυτό το ποσό αναμένεται να αυξηθεί εξαιτίας της διάδοσης του ηλεκτρονικού
εμπορίου που καθιστά πιο εύκολη τη διάθεση τους.

Εργαστηριακές εξετάσεις έδειξαν ότι παραποιημένα προϊόντα περιείχαν:

  • Δηλητηριώδεις ουσίες όπως κυάνιο ακόμα και ούρα ζώων.
  • Χημικές ουσίες όπως αρσενικό, υδράργυρος και μόλυβδος σε ιδιαίτερα τοξικά επίπεδα.

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους στους οποίους εκθέτουν την υγεία τους ή την υγεία των πελατών τους με τη χρήση των απομιμήσεων προϊόντων και θεωρούν ότι είναι αθώα.
Τα επώνυμα προϊόντα έχουν προδιαγραφές ,πιστοποιητικά και έχουν ως στόχο να βελτιώσουν ή διορθώσουν μια κατάσταση , ωστόσο οι απομιμήσεις WD40 μπορούν στην πραγματικότητα να φέρουν αντίθετα και πολλές φορές τραγικά αποτελέσματα.

Δείτε που κατασκευάζονται οι απομιμήσεις.

Θα εμπιστευόσασταν για την οικογένεια σας προϊόντα από τέτοια εργαστήρια.

Προσοχή στις απομιμήσεις WD40

 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του WD40 στην Ελλάδα είναι η εταιρία Vector Brands.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το WD40 μπορείτε να απευθυνθείτε στην Vector Brands. Εκτός από κορυφαίο αντισκωριακό το WD-40 έχει άλλες 2000+ χρήσεις, δείτε τις εδώ.