Πως να γυαλίσω το μονόπετρο; Από τη στιγμή που γίνεται η πρόταση γάμου μέχρι τη στιγμή που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η μέλλουσα νύφη όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο μονόπετρο! Αλλά και με την πάροδο των χρόνων, όλες οι γυναίκες θέλουν το μονόπετρο να κοσμεί το δάκτυλο τους. Δυστυχώς όμως όσο περνάνε τα χρόνια, πολλές φορές χάνει τη λάμψη του και δεν θυμίζει τη μέρα που το πρωτοφορέσατε.

Δεν χρειάζεται να χαλάει η διάθεση σας κάθε φορά που κοιτάτε το μονόπετρο σας, αλλά να χαίρεστε. Γι’ αυτό σας έχουμε τη λύση πως θα κάνετε το δαχτυλίδι σας να λάμπει σαν καινούργιο. Με απλά υλικά που υπάρχουν στο σπίτι σας θα μπορέσετε να γυαλίσετε το μονόπετρο σας. Έτσι όσα χρόνια και αν περάσουν, θα μπορείτε να συνεχίζεται να καμαρώνετε για το διαμάντι που έχετε στο δάχτυλο σας. Δείτε 3 εύκολα tips.

Πως να γυαλίσω το μονόπετρο με σαπούνι

Και όμως το σαπούνι μπορεί να φανεί αρκετό για να επαναφέρετε τη γυαλάδα και την καθαριότητα στο μονόπετρο σας. Πολλές φορές, με τα χρόνια, μαζεύεται σκόνη και ακαθαρσίες στο δαχτυλίδι σας. Αποτέλεσμα έχει να χάνει τη λάμψη και την γυαλάδα του. Η λύση στο πρόβλημα είναι πολύ απλή. Βάλτε σε ένα μπολ νερό και υγρό σαπούνι πιάτων. Στη συνέχεια βάλτε το μονόπετρο σας μέσα στο υγρό και περιμένετε για περίπου μισή ώρα. Μόλις βγάλετε το δαχτυλίδι σας, σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Για τα δύσκολα σημεία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία μαλακή οδοντόβουρτσα. Έτσι θα απομακρυνθούν όλες οι ακαθαρσίες και το μονόπετρο σας θα λάμπει όπως παλιά.

Αμμωνία

Ακόμα και αν δεν υπάρχει στο σπίτι σας ένα σακουλάκι αμμωνίας, μπορείτε εύκολα να βρείτε αμμωνία σε σκόνη στα περισσότερα super markets. Η διαδικασία είναι παρόμοια με την πιο πάνω. Σε ένα μπολ με νερό και αμμωνία τοποθετήστε το μονόπετρο σας. Μετά από μισή ώρα καθαρίστε προσεκτικά με ένα καθαρό πανί και με τη βοήθεια μίας οδοντόβουρτσας. Μόλις τελειώσετε τη διαδικασία για το πως να γυαλίσω το μονόπετρο, απλά ξεπλένετε με άφθονο νερό. Αυτό ήταν, η γυαλάδα έχει επανέλθει στο μονόπετρο σας.

Βότκα

 Χωρίς να γνωρίζουμε ποιος και γιατί το δοκίμασε για πρώτη φορά, ξέρουμε ότι δουλεύει. Οπότε όσο αναρωτιέστε πως να γυαλίσω το μονόπετρο, βάλτε ένα ποτήρι βότκα. Όχι για να την πιείτε, αλλά για να βάλετε μέσα το μονόπετρο σας. Η βότκα αποτελεί ένα φανταστικό τρόπο να καθαρίσετε τα διαμάντια σας. Δοκιμάστε και πάλι να βουτήξετε το μονόπετρο σας μέσα σε λίγη βόλτα και στη  συνέχεια ξεπλένετε και σκουπίζετε κανονικά.

 

Extra tip. Πως να γυαλίσω το μονόπετρο με WD-40 Multi-Use Product

Εάν τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και ακόμη το μονόπετρο σας δεν έχει τη γυαλάδα που θα θέλατε, δοκιμάστε το WD-40 Multi-Use Product. Απλά ψεκάστε το μονόπετρο με WD-40 όχι μόνο στην πέτρα αλλά και στα μεταλλικά μέρη. Μετά από 5 λεπτά σκουπίστε καλά και καθαρίστε τα δύσκολα σημεία με μία οδοντόβουρτσα ή μπατονέτα. Στη συνέχεια ξεπλύνετε και το μονόπετρο σας είναι έτοιμο και πιο λαμπερό από ποτέ.

Το WD-40 πέραν που θα σας βοηθήσει να απαντήσετε την ερώτηση πως να γυαλίσω το μονόπετρο, θα σας βοηθήσει να προστατέψετε τα μεταλλικά μέρη από τη φθορά.

Το WD40 έχει πάνω από 2000+ χρήσεις, ανακαλύψτε τες εδώ!

Αν θέλετε να αγοράσετε το προϊόν πατήστε εδώ!