Ας είμαστε ειλικρινείς, οι περισσότεροι έχουμε έρθει αντιμέτωποι με τσίχλα κολλημένη στα μαλλιά. Η τσίχλα στα μαλλιά, είναι κάτι το οποίο δύσκολα μπορεί να μας συμβεί αλλά άπαξ και γίνει δύσκολα αφαιρείται. Η εύκολη λύση είναι να πάρετε ένα ψαλίδι και να κόψετε την τούφα που βρίσκεται κολλημένη η τσίχλα. Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι θα ήταν από τις λύσεις που θα επιλέγατε! Για ποιον λόγο λοιπόν να καταστρέψετε τα μαλλιά σας και το κούρεμά σας από την στιγμή που υπάρχουν και άλλες λύσεις? Και όμως υπάρχουν και άλλες λύσεις τις οποίες μπορείτε να ακολουθήσετε και οι οποίες θα αφαιρέσουν εύκολα την κολλημένη τσίχλα στα μαλλιά. Παρακάτω λοιπόν θα σας δώσουμε 3 πανέξυπνες λύσεις για να βγάλετε την τσίχλα από τα μαλλιά, χωρίς να τα ταλαιπωρήσετε.

Παγάκια

Μία από τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε την κολλημένη τσίχλα στα μαλλιά είναι τα παγάκια! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη υπομονή και 1-2 παγάκια. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι πολύ απλή. Απλά παίρνει την τούφα που είναι κολλημένη η τσίχλα και τοποθετείς πάνω της ένα παγάκι. Το αφήνετε για περίπου 5 λεπτά ώστε να παγώσει η τσίχλα και να σκληρύνει και μετέπειτα την αφαιρείτε προσεκτικά. Όταν η τσίχλα παγώνει είναι πιο εύκολο να την απομακρύνετε. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι οι κινήσεις σας, οι οποίες πρέπει να είναι απαλές ώστε να μην πονέσετε από το τράβηγμα. Όταν λοιπόν αφαιρέσετε την τσίχλα, πάρτε μία πετσέτα και σκουπίστε το μαλλί σας ή αν θέλετε μπορείτε να λουστείτε κιόλας. Η συγκεκριμένη λύση για να αφαιρέσετε τη τσίχλα από τα μαλλιά , είναι από τις ευκολότερες και τις πιο ανώδυνες!

Λάδι ή βούτυρο

Μία άλλη λύση για να αφαιρέσετε την τσίχλα από τα μαλλιά είναι το ελαιόλαδο ή το βούτυρο. Γενικότερα όλα τα λάδια που προέρχονται από λαχανικά (όπως είναι το ελαιόλαδο) είναι πολύ αποτελεσματικά στην αφαίρεση τσίχλας από τα μαλλιά. Αυτό που πρέπει να κάνετε λοιπόν είναι να αλείψετε την κολλημένη τσίχλα με λάδι. Βάζετε μία ποσότητα στα δάχτυλά σας και με απαλές κινήσεις τρίβετε την τσίχλα. Μετέπειτα το αφήνετε να δράσει για λίγα λεπτά. Μόλις περάσουν τα λεπτά θα παρατηρήσετε ότι η τσίχλα γίνεται πιο σκληρή με αποτέλεσμα, όπως είπαμε και παραπάνω, να είναι πιο εύκολο να την αφαιρέσουμε από τα μαλλιά. Προσεκτικά λοιπόν και με αργές κινήσεις την αφαιρούμε και μετά λούζουμε τα μαλλιά και είναι έτοιμα!

WD40 Multi Use

Η τελευταία και πιο αποτελεσματική λύση για να αντιμετωπίσετε τσίχλα στα μαλλιά είναι το WD40 Multi Use! Όσο περίεργο και αν σας ακούγεται λόγο της προηγμένης σύνθεσής του αλλά και της λιπαρότητας του, το WD40 θα σας λύσει τα χέρια! To συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί το καλύτερο αντισκωριακό σπρέι πολλαπλών χρήσεων. Εκτός λοιπόν από το να το χρησιμοποιείτε για να καθαρίζετε τα σκουριασμένα εργαλεία σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για να αφαιρέσετε εύκολα και χωρίς κόπο την τσίχλα από τα μαλλιά. Το WD40 έχει άλλες 2000+ χρήσεις, ανακαλύψτε τις όλες εδώ! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ψεκάσετε μία μικρή ποσότητα με το σπρέι πάνω στην κολλημένη τσίχλα και να το αφήσετε για λίγα δευτερόλεπτα να κάνει το θαύμα του! Στην συνέχεια προσεκτικά και με απαλές κινήσεις πάλι αφαιρείτε σιγά σιγά την τσίχλα. Τέλος λούζεστε με ένα καλό σαπούνι και είστε έτοιμοι και χωρίς ίχνος τσίχλας στα μαλλιά!

Αν θέλετε να αγοράσετε το προϊόν πατήστε εδώ!

Αν θέλετε να μάθετε πως να αφαιρέσετε την πίσσα από τα παπούτσια πατήστε εδώ!