Αναρωτιέστε σε τι χρησιμεύει το σπρευ επαφών; Γνωρίστε τις χρήσεις του. Πολλές φορές τα ηλεκτρικά συστήματα και οι πλακέτες συγκεντρώνουν σκόνη και ακαθαρσίες που πρέπει να αφαιρούνται. Με το WD-40® Specialist Σπρέι Καθαρισμού Ηλεκτρικών Επαφών πλέον μπορείτε να το κάνετε χωρίς να αγχώνεστε ότι θα καταστρέψετε τις ηλεκτρικές συσκευές σας.

Το πιο ισχυρό καθαριστικό έχει αποδεχθεί η ισοπροπυλική αλκοόλη που περιέχει το WD-40 Σπρει Καθαρισμού Ηλεκτρικών Επαφών. Συμβάλει επίσης στην απομάκρυνση της υγρασίας και προστατεύει από την οξείδωση. To πρωτοποριακό αυτό σπρευ επαφών επαναφέρει τις ηλεκτρονικές επαφές στην αρχική τους κατάσταση.

Γιατί να καθαρίσω με το σπρευ επαφών τις ηλεκτρικές συσκευές;

Βασικός λόγος καθαρισμού των ηλεκτρικών επαφών είναι η οξείδωση. Τα περισσότερα ηλεκτρικά συστήματα είναι από υλικά που δεν σκουριάζουν, υπάρχουν όμως καταστάσεις που συμβάλουν στην οξείδωση τους. Η χαμηλή τάση του ρεύματος και η υγρασία στον χώρο είναι οι βασικότερες αιτίες. Επιπρόσθετα, η σκόνη και η βρωμιά που συγκεντρώνουν οι ηλεκτρικές συσκευές συμβάλουν στη φθορά των επαφών των ηλεκτρικών συσκευών.

Διαδικασία καθαρισμού συσκευών με το σπρευ επαφών.

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία καθαρισμού των ηλεκτρικών επαφών, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή δεν είναι στο ρεύμα και έχει κρυώσει. Πρώτο βήμα είναι η αφαίρεση των πάνω στρωμάτων της σκόνης, φυσώντας με ένα καλαμάκι ή με την βοήθεια ενός σπρέι πεπιεσμένου αέρα. Αυτό γίνεται για να μπορεί ευκολότερα το σπρευ επαφών να εισχωρήσει και να καθαρίσει το σημείο καλύτερα.

Το WD-40 Σπρει Καθαρισμού Ηλεκτρικών Επαφών διαθέτει το σύστημα Smart Straw, έτσι στη συνέχεια μπορείτε να ψεκάσετε απευθείας πάνω στην πλακέτα ή την σύνδεση, φτάνοντας και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι στεγνώνει πολύ γρήγορα και δεν αφήνει υπολείμματα!

Βασικά πλεονεκτήματα του σπρευ επαφών WD40 Fast Drying Contact Cleaner.

• Μη αγώγιμο

• Εισχωρεί γρήγορα στα δυσπρόσιτα σημεία του ηλεκτρικού εξοπλισμού.

• Είναι ασφαλής η χρήση του σε ευαίσθητο ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό

• Δεν αφήνει κατάλοιπα.

• Ιδανικό για τον καθαρισμό λαδιών, ρύπων και επίμονης βρωμιάς

• Διεισδύει γρήγορα σε δυσπρόσιτα σημεία και στεγνώνει γρήγορα χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Για ποιες συσκευές συνίσταται;

Το σπρευ επαφών προτείνεται για κάρτες κυκλωμάτων, ηλεκτρικά εξαρτήματα, εκτυπωτές και διακόπτες. Προσφέρει άριστα αποτελέσματα και παράλληλα προστατεύει τις ηλεκτρικές επαφές.

Πλέον με το σπρευ επαφών μπορείτε να καθαρίζετε τις ηλεκτρικές σας επαφές χωρίς άγχος ότι μπορεί να τις καταστρέψετε διατηρώντας τες σαν καινούργιες. Το WD-40 Multi-Use Product προσφέρει λύση σε πάνω από 2000 προβλήματα, πατήστε εδώ για τις μάθετε όλες.

Αν θέλετε να αγοράσετε το προϊόν πατήστε εδώ!