Σπρέι σιλικόνης και τριγμοί δεν πάνε μαζί! Οι ενοχλητικοί θόρυβοι στο σπίτι σταματάνε μια για πάντα χάρη σε αυτό το προϊόν. Και, δυστυχώς, δυνατός και συνεχής θόρυβος μπορεί να προκύψει από πολλά διαφορετικά σημεία. Μπορεί να προκληθεί από σκουριασμένους μεντεσέδες στην πόρτα και τα παράθυρα. Ή από μεταλλικές επιφάνειες στο εσωτερικό του κρεβατιού που λόγω της φθοράς του χρόνου χρειάζονται λίπανση.

 

Παλαιότερα η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν έδινε σημασία σε ένα τέτοιο πρόβλημα. Από την στιγμή που η πόρτα και το παράθυρο άνοιγε και έκλεινε σωστά, οι τριγμοί ήταν κάτι που δεν μας απασχολούσε. Το ίδιο φυσικά συνέβαινε και με όποιο άλλο πρόβλημα δεν ήταν ικανό να σταματήσει την λειτουργία ενός πράγματος, όπως για παράδειγμα την σκουριά. Μέχρι να αποβεί εντελώς καταστροφική, δεν την αντιμετωπίζαμε σαν ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί. Στις μέρες μας, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Προϊόντα, όπως το σπρέι σιλικόνης, είναι οικονομικά και άκρως αποτελεσματικά. Είναι απλό να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη, αρκεί να ενημερωθούμε για το τι κυκλοφορεί και πώς μπορεί να μας βοηθήσει.

 

Τι είναι το σπρέι σιλικόνης

 

Τι ακριβώς είναι, λοιπόν, αυτό το σπρέι; Με πολύ απλά λόγια: Η σιλικόνη είναι μια πλαστική ουσία, η οποία έχει την δυνατότητα να βγαίνει σε διαφορετικές μορφές για χρήση. Αυτή η ευελιξία που έχει ως προς την κατανάλωση της σχετίζεται με τον τρόπο που έχει επεξεργαστεί πριν καταλήξει να γίνει προϊόν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λίπανση, αδιαβροχοποίηση και για συντήρηση των πλαστικών.

 

Σπρέι σιλικόνης – τριγμοί = 1 – 0

 

Πώς, λοιπόν, θα χρησιμοποιήσετε το σπρέι σιλικόνης ώστε να σταματήσουν οι ενοχλητικοί θόρυβοι; Πρώτα από όλα θα εντοπίσετε από που προέρχεται ο θόρυβος! Στις πόρτες και τα παράθυρα τα πράγματα είναι απλά. Οι μεντεσέδες είναι σε φανερό σημείο και μπορείτε να δείτε εύκολα αν είναι εκείνοι το πρόβλημα. Σε έπιπλα, όπως, το κρεβάτι θα χρειαστεί ίσως λίγη περισσότερη προσοχή να καταλάβετε από που ακριβώς προέρχεται ο θόρυβος (διαβάστε περισσότερα εδώ). Στην συνέχεια πάρτε ένα σπρέι σιλικόνης και ψεκάστε 1- 2 φορές σε όλη την επιφάνεια. Αφού περάσουν 10 λεπτά και απορροφηθεί καλά το προϊόν, ελέγξτε αν προκαλείται ακόμη θόρυβος.

 

Ποιο σπρέι να αγοράσω;

 

Είναι πολλά τα σπρέι σιλικόνης που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Το WD40 High Performance Silicone Lubricant καλύπτει, ίσως, τις περισσότερες ανάγκες του καταναλωτή χάρη στις ιδιότητες του: αντέχει σε θερμοκρασίες από -35°C έως +200°C και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να λειτουργεί σε συνθήκες υψηλής πίεσης. Εκτός από εξαιρετική λίπανση προσφέρει ταυτόχρονα και αποτελεσματική προστασία από την υγρασία. Η πιο σημαντική καινοτομία του, όμως, είναι το σύστημα Smart Straw. Σας παρέχει την δυνατότητα να ψεκάζετε όχι μόνο σε μεγάλη έκταση αλλά και με μεγάλη ακρίβεια.

Οι τριγμοί δεν χρειάζεται πια να καταστρέφουν την ησυχία σας. Και κυρίως δεν χρειάζεται να πληρώσετε κάποιον ειδικό για να σας απαλλάξει από αυτό το πρόβλημα. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα στο να δοκιμάσετε προϊόντα, όπως το σπρέι σιλικόνης. Το κόστος τους είναι μηδαμινό μπροστά στις λύσεις που σας προσφέρουν. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το WD40 High Performance Silicone Lubrican κάντε ένα κλικ εδώ!

Το WD-40 έχει άλλες 1999 χρήσεις. Ανακαλύψτε τες όλες!