Ο όρος «σπρέι επαφών» το πιθανότερο είναι να είναι άγνωστος για πολλούς. Σε ορισμένες περιπτώσεις φαντάζει αδιανόητο ότι μπορεί κανείς να ψεκάσει απευθείας σε ηλεκτρικές επαφές και να τις καθαρίσει. Κι όμως για αυτό το σκοπό υπάρχει το WD-40 Specialist Σπρέι Καθαρισμού Ηλεκτρικών Επαφών. Τα σπρέι ηλεκτρικών επαφών περιλαμβάνουν πεπιεσμένο αέρα και ορισμένα ειδικά καθαριστικά, τα οποία μετά την εφαρμογή τους, εξατμίζονται. Το καλύτερο της κατηγορίας έχει αποδειχθεί ότι είναι το WD-40 Specialist Σπρέι Καθαρισμού Ηλεκτρικών Επαφών. Αυτό οφείλεται στην ισοπροπυλική αλκοόλη που περιέχει.

Αποτελεί ένα εξειδικευμένο σπρέι για τον καθαρισμό και τη συντήρηση των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συστημάτων και πλακετών. Μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στις ηλεκτρικές συσκευές αλλά και να εγγυηθεί την ορθή τους λειτουργία. Με μόνο ένα προϊόν μπορείτε να αφαιρέσετε σκόνη, βρωμιά, λάδι και οτιδήποτε άλλο. Έτσι τα κυκλώματα και οι ηλεκτρικές επαφές θα παραμείνουν σαν καινούργια. Συμβάλει ακόμα στην απομάκρυνση της υγρασίας, με αποτέλεσμα να προστατεύει από την οξείδωση.

Σπρέι επαφών. Καθαρίζει!

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα σπρέι επαφών χρησιμοποιούνται κυρίως για τον καθαρισμό ηλεκτρικών εξαρτημάτων. Ένα καθαριστικό επαφών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απαλλαγούμε από κάθε είδους βρωμιά. Είναι ουσιαστικά το όπλο ενάντια της βρωμιάς από τα ηλεκτρικά εξαρτήματα.

Αλλά τίθεται το ερώτημα: γιατί κάτι τέτοιο είναι σημαντικό; Καταρχάς, θα θέλατε τα ηλεκτρικά εξαρτήματα σας να φαίνονται βρώμικα και παλιά; Λογικά όχι. Δεύτερον, τα ξένα σώματα, όπως σκόνη και ακαθαρσίες, εμποδίζουν την απόδοση των ηλεκτρικών εξαρτημάτων. Είναι επομένως επιτακτική ανάγκη τα ηλεκτρικά εξαρτήματα να καθαρίζονται με ένα ειδικό σπρέι. Έτσι, η απόδοση τους θα βρίσκεται πάντα στο μέγιστο.

Το WD-40 Specialist Σπρέι Καθαρισμού Ηλεκτρικών Επαφών είναι η τέλεια λύση για το σκοπό αυτό. Με τον προηγμένο τύπο του, το εξειδικευμένο αυτό σπρέι, είναι σε θέση να απομαρύνει όλα τα ξένα στοιχεία από τις ευαίσθητες επιφάνειες των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών σας. Όταν μιλάτε για ηλεκτρονικές επαφές, σίγουρα χρειαζόμαστε κάτι με ακρίβεια και ασφάλεια. Και εδώ έρχεται το Smart Straw, για ευρύ και ακριβή ψεκασμό. Ψεκάζει με απόλυτη ακρίβεια στο σημείο που θέλετε, την ποσότητα που θέλετε και  χωρίς να στάζει.

Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες των κατασκευαστών πριν χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε στα ηλεκτρονικά.

Το σπρέι επαφών αφαιρεί την οξείδωση! 

Η σημαντική ιδιότητα των σπρέι επαφών είναι ότι βρίσκονται σε θέση να απομακρύνουν την οξείδωση. Η πλειονότητα του ηλεκτρικού εξοπλισμού, όπως διακόπτες ήχου και ρυθμιστικά αντιμετωπίζουν πρόβλημα οξείδωσης. Μια λύση στο πρόβλημα μπορεί να είναι η κάλυψη με χρυσό ή ασήμι.  Γιατί όμως να καταφύγει κανείς σε μία τόσο ακριβή λύση; Για να εξοικονομήσετε χρήματα και για να γλυτώσετε την ταλαιπωρία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καθαριστικό επαφών ηλεκτρικών επαφών.

Το WD-40 Specialist Σπρέι Καθαρισμού Ηλεκτρικών Επαφών είναι ιδανικό για τη δουλειά. Ανεξάρτητα από το εάν το ηλεκτρικό εξάρτημα έχει διαβρωθεί ή απλά θέλετε να το προστατέψετε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τους δύο σκοπούς. Ένα στρώμα του ειδικού σπρέι, όχι μόνο προστατεύει τα ηλεκτρικά εξαρτήματά σας από την οξείδωση και τη διάβρωση, αλλά το κάνει και με ασφάλεια! Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες των κατασκευαστών πριν οποιαδήποτε χρήση.

Δεν αφήνει υπολείμματα! 

Το σπρέι είναι ιδανικό για ένα αποτέλεσμα χωρίς υπολείμματα. Στεγνώνει γρήγορα και δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα ή υπολείμματα. Αυτό σημαίνει ότι, ενώ το χρησιμοποιείτε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα αφήσετε πίσω σας χάος, όταν ολοκληρωθεί η εργασία. Είναι κατάλληλο για πολλές επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένων επιφανειών όπως πλαστικό και καουτσούκ. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να θέλετε από ένα δοχείο σπρέι;

Από την αφαίρεση ρύπων έως τη φροντίδα των ζημιών που προκαλούνται από την οξείδωση, υπάρχει λύση. Το σπρέι επαφών μπορεί να τα φροντίσει όλα.

Δείτε τις 2000+ χρήσεις του WD-40 εδώ.

Αν θέλετε να αγοράσετε το προϊόν πατήστε εδώ!