Πως ξεκολλάνε τα αυτοκόλλητα από τοίχους, έπιπλα, ψυγεία και από όλα εκείνα τα σημεία που φτάνει το μικροσκοπικό χέρι των παιδιών; Σε όλα τα παιδιά αρέσουν τα αυτοκόλλητα. Ακόμα περισσότερο τους αρέσει να τα διακοσμούν σε όλο το σπίτι, κάνοντας πολλές φορές την αφαίρεση τους δύσκολη. Μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι δεν είναι άσχημα και μερικά αυτοκόλλητα στα έπιπλα, αλλά ξεκολλώντας τα αφήνουν σημάδια από κόλλα.

Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε, έχουμε βρει και σας παρουσιάζουμε όλους τους τρόπους για την αποτελεσματική αφαίρεση των αυτοκόλλητων.

Τρόπος 1. Νερό και γόμα

Πως ξεκολλάνε τα αυτοκόλλητα με λίγο νερό και μια γόμα; Κι όμως γίνεται! Με ένα βρεγμένο πανί μουσκέψτε καλά το αυτοκόλλητο και μόλις το αφαιρέσετε καθαρίστε τα υπολείμματα με μία πράσινη η λευκή γόμα. Η διαδικασία είναι το ίδιο απλή σαν να σβήνετε κάτι από χαρτί.

Τρόπος 2. Πιστολάκι μαλλιών

Μπορείτε να δείτε πως ξεκολλάνε τα αυτοκόλλητα από τοίχους και έπιπλα μέσα σε 5 λεπτά. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα σεσουάρ μαλλιών και να θερμάνετε καλά το αυτοκόλλητο που θέλετε να αφαιρέσετε. Μόλις ζεσταθεί το αυτοκόλλητο, απλά τραβάτε με προσοχή από την άκρη. Θα δείτε ότι δεν θα μείνουν υπολείμματα κόλλας.

Προσοχή, μην εφαρμόσετε αυτή τη μέθοδο σε ψυγεία και άλλες ηλεκτρικές συσκευές που μπορούν να επηρεαστούν από τη θερμότητα.

Τρόπος 3. Μαγειρική σόδα και ελαιόλαδο

Ακόμα ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δείτε τα αυτοκόλλητα να ξεκολλάνε είναι με ένα εύκολο μείγμα μαγειρικής σόδας και ελαιόλαδου. Ανακατέψτε τα δύο υλικά για να γίνουν ένα και με ένα πινέλο εφαρμόστε πάνω στο αυτοκόλλητο που θέλετε να αφαιρέσετε. Στη συνέχεια θα δείτε πόσο εύκολα ξεκολλάνε τα αυτοκόλλητα από την επιφάνεια.

Πως ξεκολλάνε τα αυτοκόλλητα με το WD-40 Multi-Use Product

Για πραγματικά «δύσκολα» αυτοκόλλητα που φαίνεται αδύνατο να ξεκολλήσουν, η λύση είναι το WD-40 Multi-Use Product! Απλά ψεκάζετε αρκετή ποσότητα στην επιφάνεια που καλύπτει το αυτοκόλλητο και το αφήνετε να δράσει για 10 λεπτά. Θα δείτε το αυτοκόλλητο να ξεκολλάει πανεύκολα χωρίς να αφήνει σημάδια και υπολείμματα.

Το WD-40 Multi-Use Product έχει πάνω από 2000+ χρήσεις, ανακαλύψτε τες εδώ!

Αν θέλετε να αγοράσετε το προϊόν πατήστε εδώ!

Αν θέλετε να μάθετε 3 τρόπους για εύκολη αφαίρεση τσίχλας πατήστε εδώ!