Πως γίνεται να προλάβουμε την σκουριά; Η πρόληψη για την σκουριά ήταν, είναι και θα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα στα σπίτια αλλά και στις επιχειρήσεις. Η σκουριά είναι το αποτέλεσμα της οξείδωσης του σιδήρου. Όταν, λοιπόν, το μέταλλο έρθει σε επαφή με το οξυγόνο του αέρα ή εκτεθεί σε περιβάλλον υγρασίας, τότε σκουριάζει. Δύσκολα αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά ενώ αν εξαπλωθεί σε μεγάλο βαθμό είναι πολύ πιθανόν να μην μπορεί να βγει.

 

Πρόληψη για την σκουριά χωρίς αποτέλεσμα

 

Το ελαιόλαδο ή το βερνίκι λένε πολλοί ότι μπορούν να τα καταφέρουν στην πρόληψη για την σκουριά. Λάθος! Μπορεί να καθυστερούν την οξείδωση στις επιφάνειες αλλά το αποτέλεσμα δεν έχει καθόλου μεγάλη διάρκεια. Το μεγαλύτερο, όμως, πρόβλημα είναι ότι είναι επικίνδυνα γιατί, λόγω της σύστασης τους, γλιστράνε από το σημείο που θέλατε να προστατέψετε. Άρα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μόνο σε ελάχιστα σημεία χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

 

Προλάβετε την σκουριά εύκολα και γρήγορα!

 

Η σκουριά μπορεί να προκληθεί σε χώρους με αυξημένη υγρασία, όπως το μπάνιο, η κουζίνα, το μπαλκόνι, από αλλαγές στην θερμοκρασία αλλά και από την υψηλή παρουσία άλατος.  Η πρόληψη για την σκουριά είναι ακόμη πιο απαραίτητη για τα πλακάκια του σπιτιού και του μπαλκονιού. Πολύ μεγάλο πρόβλημα! Δεν συμβαίνει συχνά αλλά άμα συμβεί είναι μία από τις περιπτώσεις που η σκουριά είναι μη αναστρέψιμη. Τι θα κάνετε, λοιπόν, για να μην σας χτυπήσει η σκουριά την πόρτα;

Το WD-40 Multi-Use Product είναι το νούμερο 1 αντισκωριακό στον κόσμο.  Χάρη στην ειδική σύνθεση του διεισδύει σε βάθος και διαλύει ακόμη και την πιο δύσκολη σκουριά. Όποια επιφάνεια και να πιάσει σκουριά το WD-40 μπορεί να την καταπολεμήσει. Είναι κατάλληλο για όλα τα μέταλλα και τα πλαστικά υλικά, χωρίς πρόβλημα ασυμβατότητας. Επίσης, είναι κακός αγωγός του ηλεκτρισμού ενώ δεν περιέχει εύφλεκτο αέριο για απόλυτη ασφάλεια.

Εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και το καλύτερο από όλα… δίνετε μόνοι σας λύση στο πρόβλημα σας!

Μπορείτε να το προμηθευτείτε εδώ.

Ανακαλύψτε άλλες 1999 χρήσεις του WD-40 Multi-Use Product!