Όσο περνάει ο καιρός όλο και μεγαλύτερη είναι η ανάγκη για την προστασία των εργαλείων μας. Η μεγάλη έκθεση του μετάλλου στο οξυγόνο του αέρα και την υγρασία δημιουργεί σκουριά και οδηγεί στην τελική φθορά τους.

 

Λάθος τρόποι για την προστασία των εργαλείων

 

Συρματόβουρτσα

Η συρματόβουρτσα μπορεί να είναι καλή στο να αφαιρεί την σκουριά είναι ακόμα πιο καλή, όμως, στο να σας προκαλέσει κάποιο τραυματισμό! Τα σύρματα από την βούρτσα κόβονται και εκσφενδονίζονται με μεγάλη δύναμη προς όλες τις κατευθύνσεις, λόγω των περιστροφών, της πίεσης και της υψηλής θερμοκρασίας.

Σφουγγάρια λείανσης

Τα σφουγγάρια λείανσης είναι αποτελεσματικά μόνο για το φινίρισμα. Υπάρχει ο μύθος ότι είναι ικανά να διώξουν και την σκουριά από το μέταλλο. Όσο και να τρίβετε την επιφάνεια που θέλετε, δεν πρόκειται να δείτε κάποιο αποτέλεσμα.

 

Προστασία = καθαρισμός + λίπανση

 

Η προστασία των εργαλείων δεν είναι μόνο θέμα καθαρισμού αλλά και θέμα λίπανσης. Το WD-40 Flexible είναι ένα προϊόν που μπορεί να καλύψει και τις δυο ανάγκες στο 100%!

  • Καθαρισμός

Καθαρίζει άψογα το μέταλλο από την σκουριά ενώ ελευθερώνει και τους μπλοκαρισμένους μηχανισμούς των εργαλείων. Πως γίνεται αυτό; Το WD-40 Flexible μπορεί να φτάσει εκεί που κανένα άλλο προϊόν δεν μπορεί να φτάσει. Χάρη στο εύκαμπτο ακροφύσιο του, σας εξασφαλίζει τον πιο αποτελεσματικό και ακριβή ψεκασμό.

  • Λίπανση

Χάρη στην ευελιξία του, μπορεί και διεισδύει βαθιά στα πιο δύσκολα σημεία των εργαλείων και προσφέρει ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη λίπανση. Η σύνθεση του εξασφαλίζει προστασία και λίπανση μεγάλης διάρκειας. Στεγνώνει εύκολα, δεν λερώνει και συμβάλει στην καλή λειτουργία των εργαλείων σας.

Τα εργαλεία θα πρέπει να τα διατηρούμε σε άριστη κατάσταση πρώτα από όλα για την ασφάλεια μας και έπειτα για την καλή τους λειτουργία. Μην παραμελήσετε την φροντίδα τους. Μπορείτε με ένα απλό, οικονομικό αλλά πολύ αποτελεσματικό σπρέι να τα προστατέψετε από τις φθορές που θα τα αχρηστεύσουν.

Το WD-40 Flexible θα το βρείτε εδώ.

Δείτε πώς αλλιώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε!