Το ξεθάμπωμα φαναριών στα αυτοκίνητα και τις μηχανές είναι πολύ σημαντικό, ειδικά μετά από διάστημα 7 ετών. Η θαμπάδα τους  οφείλεται στο φαινόμενο του πολυμερισμού του πλαστικού των φωτιστικών σωμάτων από την ηλιακή ακτινοβολία.

Ξεθάμπωμα φαναριών με το WD-40. Ανακαλύψτε το!

Επικίνδυνες λύσεις για το ξεθάμπωμα φαναριών

Πολλοί τρόποι κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα για αυτή την δουλειά. Το τρίψιμο με γυαλόχαρτο ή το σκούπισμα με κρέμες, όπως η οδοντόκρεμα, λέγεται πως είναι οι πιο αποτελεσματικοί και φθηνοί τρόποι. Τι κινδύνους, όμως, κρύβουν;

Τρίψιμο με γυαλόχαρτο

Αν δεν το κάνετε σωστά, θα δημιουργήσετε ανεπανόρθωτες ζημιές. Μόνο οι επαγγελματίες ξέρουν να χρησιμοποιούν σωστά αυτή την μέθοδο για το ξεθάμπωμα των φαναριών

Σκούπισμα με κρέμες

Για να έχετε έστω και μια μικρή βελτίωση στο ξεθάμπωμα των φαναριών θα πρέπει να τρίβετε με τις ώρες! Ακόμη και τότε, όμως, το ξεθάμπωμα δεν κρατάει πολύ με αποτέλεσμα να κυκλοφορείτε με ελαττωματικά φανάρια.

Αν θέλετε να κερδίσετε χρόνο και χρήμα αλλά να έχετε και το καλύτερο αποτέλεσμα, χρησιμοποιείστε το WD-40 Multi-Use Product. Το έντονο κίτρινο χρώμα και η θαμπάδα των φαναριών θα φύγει στη στιγμή. Η ισχύς των φώτων θα επανέλθει πλήρως και θα μπορείτε να οδηγάτε μέρα – νύχτα εύκολα και πάνω από όλα με ασφάλεια.

Βήμα 1

Καθαρίστε καλά την επιφάνεια των  φαναριών για να φύγουν τυχόν σκόνες ή βρομιές

Βήμα 2

Πάρτε ένα πανί και ψεκάστε το προϊόν στην επιφάνεια του δυο – τρεις φορές

Βήμα 3

Περάστε τις επιφάνειες των φαναριών μέχρι να καθαρίσουν. Επειδή το WD-40 Multi-Use Product είναι φτιαγμένο για να δίνει απλές λύσεις που μπορούμε να εφαρμόσουμε μόνοι μας, δεν θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε πολύ. Είναι τόσο δυνατό και αποτελεσματικό που με 2 ή 3 περάσματα το ξεθάμπωμα των φαναριών θα είναι γεγονός!

Αν θέλετε να τελειώνετε σήμερα με το ξεθάμπωμα φαναριών της μηχανής ή του αυτοκινήτου σας, προμηθευτείτε εδώ το προϊόν που θα σας λύσει τα χέρια.

Το WD-40 Multi-Use Product έχει άλλες 1999 χρήσεις. Ανακαλύψτε τες όλες!