Λιπαντικό σπρέι: Συγκεντρώσαμε τις συχνότερες ερωτήσεις και απορίες σας για το πιο πολυχρηστικό σπρέι της αγοράς.

Σε ποιες επιφάνειες μπορώ να χρησιμοποιήσω ως λιπαντικό το WD-40 Multi-Use Product;

Ως λιπαντικό σπρέι μπορείτε να το ψεκάσετε σχεδόν παντού! Είναι ασφαλές σε μέταλλο, καουτσούκ, ξύλο και πλαστικό. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε βαμμένη μεταλλική επιφάνεια χωρίς να βλάψει το χρώμα ή τη γυαλάδα του. Το polycarbonate και το καθαρό polystyrene πλαστικό είναι από τις ελάχιστες επιφάνειες που θα πρέπει να αποφύγετε να κάνετε χρήση του wd-40. Αυτό συμβαίνει επειδή το wd-40 ανήκει στην κατηγορία των προϊόντων με βάση το πετρέλαιο.

To WD-40 Multi-Use Product μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου ένα κοινό λιπαντικό;

Το wd-40 Multi-Use Product δεν είναι ακριβώς λιπαντικό σπρέι. Παρόλα αυτά μπορεί να υποκαταστήσει τις ιδιότητες ενός κοινού λιπαντικού σπρέι σε αρκετές περιπτώσεις. Για πιο απαιτητικές εργασίες από τη λίπανση μεντεσέδων πόρτας και κολλημένων εξαρτημάτων όπως βίδες και παξιμάδια, θα σας προτείναμε να το χρησιμοποιήσετε ως βάση. Δηλαδή να ψεκάσετε πρώτα με wd-40 ώστε να επωφεληθείτε από τις καθαριστικές και αντισκωριακές του ιδιότητες και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε ένα αμιγώς λιπαντικό προϊόν εξειδικευμένο για το σκοπό που το προορίζετε.

Υπάρχει κάποιο WD-40 που να προορίζεται μόνο για λιπαντικό σπρέι;

Λιπαντικό σπρέι: συχνές ερωτήσεις και απορίες για το WD-40

Ναι το WD-40 λιπαντικό σπρέι σιλικόνης High Performance Silicone Lubricant από τη σειρά WD-40 Specialist. Το προϊόν αυτό συνιστάται για μηχανισμούς ασφάλισης παραθύρων και θυρών UPVC, ράβδους κύλισης θυρών γκαράζ, καρούλια ψαρέματος, εξαρτήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων και παρεμβύσματα σε πόρτες και παράθυρα αυτοκινήτων. Σχεδιασμένο για βελτιωμένη απόδοση σε συνθήκες υψηλής πίεσης παρέχει εξαιρετική λίπανση. Δείτε περισσότερα για το προϊόν εδώ

Πόσο καιρό παραμένει η δράση του WD-40 μετά την εφαρμογή;

Η δράση του σπρέι μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την εφαρμογή αλλά σε γενικές γραμμές το WD-40 συνεχίζει να δρα ακόμα και όταν μοιάζει να έχει εξατμιστεί. Οι αντιοξειδωτικές και αντισκωριακές του ιδιότητες παραμένουν “προσκολλημένες” στην επιφάνεια που ψεκάσατε. Ανάλογα με το περιβάλλον και τις εξωτερικές συνθήκες ίσως να χρειάζονται συχνότερες εφαρμογές για να επωφελείστε από το μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Εκτός από τη χρήση ως λιπαντικό σπρέι δείτε τις υπόλοιπες 2.000+ χρήσεις του προϊόντος εδώ!