Κολλημένη τσίχλα σε ρούχο; Πόσες φορές όσο και να προσπαθήσατε να κρατηθείτε τελικά καταλήξατε να κάνετε φούσκες με την τσίχλα; Αλλά όσο πλάκα και να έχει, δεν θα έχετε την ίδια εικόνα όταν αυτή προσγειωθεί στα ρούχα μας. Τι κάνουμε λοιπόν με την κολλημένη τσίχλα σε ρούχο; Το κακό είναι ότι όσο περισσότερο προσπαθείτε να την αφαιρέσετε με λάθος τρόπο, τόσο περισσότερο φαίνεται να κολλάει στα ρούχα.

Πολλοί είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να αφαιρέσουν την τσίχλα με τον δικό τους τρόπο, κάνοντας τα πράγματα χειρότερα. Ωστόσο, οι έξυπνοι άνθρωποι προτιμούν να  ακολουθήσουν έναν απλό οδηγό όπως ο δικός μας για την αφαίρεση της τσίχλας από ρούχα.

Χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους που παρέχουμε σε αυτό το άρθρο, ώστε να μπορείτε να δείτε ξανά τα ρούχα σαν καινούργια σε χρόνο ρεκόρ.

Σιδερώστε την κολλημένη τσίχλα σε ρούχο

Όσο περίεργο και να ακούγεται σε κάποιους, με τη βοήθεια του σίδερου για τα ρούχα μπορείτε να ξεκολλήσετε την τσίχλα με ελάχιστη προσπάθεια. Πώς; Σας έχουμε τα 4 απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε. Μόλις τελειώσετε δεν θα το πιστεύετε.

Βήμα 1

Απλά τοποθετήστε ένα κομμάτι χαρτόνι ακριβώς κάτω από το σημείο του υφάσματος που είναι κολλημένη η τσίχλα. Η πλευρά του ρούχου με την τσίχλα πρέπει να είναι στραμμένη προς το χαρτόνι.

Βήμα 2

Τώρα προσαρμόστε το σίδερο σας σε μια μεσαία θερμοκρασία και ξεκινήστε το σιδέρωμα απευθείας στην περιοχή με τη τσίχλα και το χαρτόνι. Σιδερώστε απαλά το σίδερο πάνω από το επίμαχο σημείο. Θα χρειαστεί περίπου 2 λεπτά για να δείτε την τσίχλα να ξεκολλάει από το ρούχο και να καταλήγει πάνω στο χαρτόνι.

Βήμα 3

Η τσίχλα μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να μη βγει τόσο γρήγορα όσο το περιμένατε. Ωστόσο, μετά από μερικές δοκιμές, θα διαπιστώσετε ότι η τσίχλα έχει εξαφανιστεί πάνω από το ρούχο.

Βήμα 4

Μόλις η τσίχλα αφαιρεθεί εντελώς, ρίξτε το ρούχο στο πλυντήριο σαν να μην έχει συμβεί ποτέ τίποτα.

Φυσικά υπάρχει και μία ακριβώς αντίθετη τακτική, δηλαδή να παγώσετε την τσίχλα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με ένα παγάκι ή ακόμα και να βάλετε το ρούχο στην κατάψυξη προκειμένου να παγώσει. Στη συνέχεια θα δείτε πως η τσίχλα μπορεί σιγά σιγά να αφαιρεθεί από το ρούχο, χωρίς να κολλάει στο ύφασμα.

WD-40 για κολλημένη τσίχλα σε ρούχο

Εάν όλες οι προηγούμενες προσπάθειες σας πέσουν στο κενό, τότε ήρθε η ώρα του βαρύ πυροβολικού. WD-40 Multi-Use Product. Οπότε μην χάνετε το χρόνο σας με το να στεναχωριέστε για την κολλημένη τσίχλα και ακολουθείστε  τα πιο κάτω βήματα.

Βήμα 1

Πάρτε ένα σφουγγάρι ή ένα πανί και ρίξτε πάνω λίγη ποσότητα από το WD-40 Multi-Use Product.

Βήμα 2

Τρίψτε τώρα την περιοχή με το πανί ή το σφουγγάρι. Mην ανησυχείτε, το προϊόν δεν πρόκειται να λεκιάσει τα ρούχα σας. Περιμένετε μερικά λεπτά για να δράσει το WD-40 στην τσίχλα πριν την αφαιρέσετε.

Βήμα 3

Τώρα πάρτε στα χέρια σας μία ξύλινη κουτάλα ή σπάτουλα και απαλά ξεκινήστε να αφαιρείτε τη τσίχλα από τις άκρες. Θα διαπιστώσετε ότι θα αρχίσει να κυλά πολύ πιο εύκολα σε αντίθεση με τις πρώτες απεγνωσμένες προσπάθειές σας.

Βήμα 4

Μόλις η τσίχλα βγει, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μουλιάσετε το περιοχή με ένα μαλακτικό υφάσματος και να ξεπλύνετε με νερό και σαπούνι. Όταν ξεπλένετε και στεγνώνετε τα ρούχα σας, θα δείτε ότι το μικρό σας πείραμα στο σπίτι για την κολλημένη τσίχλα σε ρούχο έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία!

Το WD40 έχει πάνω από 2000+ χρήσεις, ανακαλύψτε τες εδώ!

Αν θέλετε να αγοράσετε το προϊόν πατήστε εδώ!