Στην ερώτηση εάν το σπρέι γράσου κάνει δουλειά και αν είναι αποτελεσματικό, η απάντηση είναι ναι. Υπάρχουν πολλά σπρέι αυτού του είδους και σίγουρα πολλοί προσπάθησαν να μιμηθούν τη σύσταση του WD-40 Specialist Σπρέι Λευκού Γράσου Λιθίου.

Το λευκό λιθιούχο γράσο υψηλής απόδοσης της WD-40 αποτελεί ένα παχύτερο διάλυμα που προσφέρει μακροχρόνια λίπανση χωρίς να στάζει ούτε να “τρέχει”. Είναι ιδανικό για εφαρμογές μετάλλου σε μέταλλο, μειώνοντας την τριβή ώστε να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη κίνηση των εργαλείων και του εξοπλισμού σας.

Πριν αναφέρουμε κάποια παραδείγματα για τη χρήση του, ας δούμε ακριβώς τι είναι το σπρέι γράσου.

Τι είναι το σπρέι γράσου?

Με μία σύντομη περιγραφή, είναι λιπαντικό λίπος. Αποτελείται από τη διάλυση παχυντή μέσα σε λιπαντικό υγρό. Σαν λιπαντικό υγρό μπορεί να χρησιμοποιείται συνθετικό λάδι ή ορυκτέλαιο ενώ ο παχυντής είναι το συστατικό που δίνει την υφή στα γράσα. Ο παχυντής όμως, πέραν της υφής που προσδίδει, είναι το συστατικό που το κάνει να έχει αντοχή στο νερό. Τέλος, το  WD-40 Specialist Σπρέι Λευκού Γράσου Λιθίου περιέχει διάφορα βελτιωτικά ή αλλιώς πρόσθετα για να κάνει τη σύνθεση του πιο ισχυρή. Μέσα από τα πιο κάτω παραδείγματα χρήσης θα μπορέσετε να δείτε κατά πόσο το σπρέι γράσου της WD-40 κάνει δουλειά.

Προσφέρει μακροχρόνια λίπανση

Τα περισσότερα λιπαντικά σπρέι μπορεί να κάνουν δουλειά και να λιπαίνουν το αντικείμενο που επιθυμείτε, αλλά πόσο κρατάνε; Το WD-40 Specialist Σπρέι Λευκού Γράσου Λιθίου προσφέρει μακροχρόνια λίπανση και αντοχή σε θερμοκρασίες από -25°C έως +130°C. Αυτό το κάνει να είναι η ιδανική λύση και για λίπανση επιφανειών σε εξωτερικό χώρο. Συνήθως από την έκθεση των αντικειμένων στον ήλιο ή από τις βροχές και το κρύο, η λίπανση χάνει την απόδοση της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Λειτουργεί καλά κάτω από ακραίες πιέσεις

Όλα τα λιπαντικά σπρέι δεν είναι για όλες τις δουλειές. Υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζεται ισχυρή λίπανση, η οποία θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε συνθήκες πίεσης. Με τη χρήση ενός καλού σπρέι γράσου κάτι τέτοιο μπορεί να διασφαλιστεί. Το WD-40 Specialist Σπρέι Λευκού Γράσου Λιθίου μπορεί να σας δώσει τη λύση, ιδιαίτερα σε συνδέσεις που φέρουν φορτίο. Τέτοιες περιπτώσεις για παράδειγμα είναι ράβδοι ρυμούλκησης, οδηγοί συρόμενων θυρών ή μεντεσέδες θυρών και αυτοκινήτου. Ακόμη ένα πλεονέκτημα είναι ότι το προϊόν δεν στάζει, οπότε μη φοβηθείτε ότι θα δημιουργηθεί χάος. Με το ειδικό ακροφύσιο ψεκασμού Smart Straw μπορείτε εύκολα να λιπάνετε το σημείο που θέλετε, με απόλυτη ακρίβεια.

Ιδανικό για εφαρμογές μετάλλου σε μέταλλο

Όλοι μας έχουμε χρησιμοποιήσει το WD-40 Multi-Use Product για να σταματήσουμε το τρίξιμο της πόρτας ή την αφαίρεση της σκουριάς. Ποια όμως είναι η διαφορά του με το WD-40 Specialist Σπρέι Λευκού Γράσου Λιθίου; Το γράσο έχει τη δυνατότητα εφαρμογής μεταξύ μετάλλων. Έτσι μειώνεται η τριβή και προστατεύονται παράλληλα και τα μέταλλα. Οπότε όταν έρθετε αντιμέτωποί με την ανάγκη λίπανσης αλυσίδας, ρουλεμάν ή βαρούλκα, ξέρετε τι πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

WD-40 Specialist Σπρέι Λευκού Γράσου Λιθίου

Πιο πάνω είδατε κάποια από τα οφέλη που προσφέρει το προϊόν και που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Είναι ένα ιδανικό προϊόν για την εργαλειοθήκη τόσο των επαγγελματιών αλλά και για το σπίτι. Προσφέρει τα οφέλη ενός κοινού λιπαντικού σπρέι, χωρίς να σταματάει όμως εκεί! Επισκευεθείτε και τη σελίδα μας στο facebook για περισσότερα νέα εδώ!

Δείτε τις 2000+ χρήσεις του WD-40 εδώ.

Αν θέλετε να αγοράσετε το προϊόν πατήστε εδώ!