Ο καθαρισμός φαναριών αυτοκινήτου απασχολεί τους περισσότερους ιδιοκτήτες παλαιότερων, αλλά και πολλές φορές ακόμα και πιο καινούργιων, αυτοκινήτων. Ανάλογα με την έκθεση του οχήματος στον ήλιο, τα φανάρια γίνονται θαμπά και χάνουν τη λάμψη τους. Αποτέλεσμα των θαμπών φαναριών είναι η μείωση του φωτεινότητάς τους.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση χωρίς να χρειαστεί να αντικατασταθούν και να κοστίζουν πολλά χρήματα. Έχουμε συγκεντρώσει και σας δίνουμε όλους τους τρόπους όπου ο καθαρισμός φαναριών αυτοκινήτου μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα.

 

Τρόπος 1. Καθαρισμός φαναριών με οδοντόκρεμα.

Και όμως η οδοντόκρεμα μπορεί να ξεθαμπώσει και να καθαρίσει τα φανάρια του αυτοκινήτου. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και γρήγορη. Αφού έχετε καθαρίσει με ένα πανί τα φανάρια, απλώνετε αρκετή ποσότητα οδοντόκρεμας στο φανάρι και με ένα πανί τρίψτε τα κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Αφήστε την οδοντόκρεμα να δράσει για 5 λεπτά και με ένα νωπό πανί καθαρίζετε καλά την επιφάνεια. Θα δείτε ότι τα φανάρια του αυτοκινήτου σας έχουν καθαρίσει! Προσοχή, το αποτέλεσμα που προσφέρει ο καθαρισμός φαναριών αυτοκινήτου με οδοντόκρεμα αν και αποτελεσματικός δεν έχει πολύ μεγάλη διάρκεια.

Τρόπος 2. Καθαρισμός φαναριών με εντομοκτόνο.

Πιστεύατε ότι το εντομοκτόνο μπορεί να ξεθαμπώσει τα φανάρια του αυτοκινήτου; Κι όμως η διαδικασία είναι πολύ απλή και αποτελεσματική. Ψεκάστε όλη την επιφάνεια του φαναριού με το εντομοκτόνο και αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά. Στη συνέχεια ψεκάστε λίγο ακόμα και με κυκλικές κινήσεις σκουπίστε κυκλικά με ένα πανί. Τέλος με ένα νωπό καθαρό πανί καθαρίστε το φανάρι και αποκαλύψτε τη λάμψη που πλέον έχει.

Τρόπος 3. Καθαρισμός φαναριών αυτοκινήτου με WD-40 Multi-Use Product

Αν ψάχνετε για έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο που μπορεί να σας προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα, τότε μπορείτε να κάνετε τα φανάρια σας να μοιάζουν με καινούρια με το WD-40 Multi-Use Product. Αρχικά καθαρίστε την επιφάνεια με ένα πανί για να φύγουν τυχόν βρομιές. Στη συνέχεια ψεκάστε σε ένα καθαρό πανί WD-40 Multi-Use Product και τρίψτε απαλά τα φανάρια μέχρι να τα δείτε να καθαρίζουν. Τέλος με ένα νωπό πανί καθαρίστε την επιφάνεια και είστε έτοιμοι!

Θα δείτε πόσο δραστικό είναι το προϊόν στα φανάρια και σε πόση λίγη ώρα θα έχει εξαφανιστεί η θαμπάδα!

Το WD-40 Multi-Use Product έχει πάνω από 2000+ χρήσεις, ανακαλύψτε τες εδώ!

Αν θέλετε να αγοράσετε το προϊόν πατήστε εδώ!

Αν θέλετε να μάθετε 3 τρόπους για εύκολη αφαίρεση τσίχλας πατήστε εδώ!