Καθαρισμός υπολογιστή από σκόνη εύκολα και γρήγορα με το εξειδικευμένο καθαριστικό WD-40 SPECIALIST Fast Drying Contact Cleaner!

Ο καθαρισμός pc είναι πολύ σημαντικός και πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Καθώς σκόνη και βρωμιά συσσωρεύεται στο εσωτερικό του υπολογιστή σταδιακά προκαλείται υπερθέρμανση στο μηχάνημα. Το διάλυμα αυτό καθαρίζει το λάδι, τις ακαθαρσίες, τα κατάλοιπα ροής και τη συμπύκνωση από τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά όργανα και τον ηλεκτρικό εξοπλισμό. Συνιστάται κυρίως για κάρτες κυκλωμάτων, ηλεκτρικά εξαρτήματα, εκτυπωτές και διακόπτες αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια για να καθαρίσετε τις θύρες και τις ενώσεις των καλωδίων.

Καθαρισμός pc και οξείδωση: Μπορεί το WD-40 SPECIALIST Fast Drying Contact Cleaner να αντιστρέψει την οξείδωση;

Το προϊόν αυτό δεν μπορεί να αντιστρέψει την οξείδωση. Εάν η θύρα ή το βύσμα καλωδίου έχει χάσει την επαφή του από οξείδωση θα εξακολουθήσει να μη λειτουργεί ακόμα και μετά τη χρήση του προϊόντος.

Μπορώ να καθαρίσω τις κάρτες κυκλωμάτων όπως για παράδειγμα την κάρτα γραφικών;

Ναι μπορείτε να ψεκάσετε με ασφάλεια τις κάρτες κυκλωμάτων του υπολογιστή με WD-40 SPECIALIST Fast Drying Contact Cleaner εφόσον πρώτα τις αφαιρέσετε από τον υπολογιστή και φυσήξετε τη σκόνη. To προϊόν θα καθαρίσει τα κυκλώματα αφαιρώντας κατάλοιπα, λάδια, σκόνη και βρωμιά. Βεβαιωθείτε ότι έχουν στεγνώσει εντελώς πριν τις επανασυνδέστε.

Καθαρισμός υπολογιστή από σκόνη: Θα χρειαστώ και σπρέι αέρα;

Για την επιφανειακή σκόνη που φεύγει με το φύσημα καλό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα σπρέι πεπιεσμένου αέρα. Το WD-40 SPECIALIST Fast Drying Contact Cleaner δεν ψεκάζει αέρα αλλά υγρό το οποίο καθαρίζει τη σκόνη που δεν αφαιρείται με το φύσημα.

Πλεονεκτήματα του προϊόντος:

1. Εισχωρεί γρήγορα ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του ηλεκτρικού εξοπλισμού.

2. Είναι ασφαλής η χρήση του σε ευαίσθητο ηλεκτρικό εξοπλισμό, σε μεταλλικά, πλαστικά και καουτσούκ, καθώς στεγνώνει γρήγορα.

3. Δεν αφήνει κατάλοιπα.

4. Ιδανικό για την αφαίρεση λαδιού, ακαθαρσιών, σκόνης, καταλοίπων ροής και συμπύκνωσης.

5. Ο καθαρισμός pc χρειάζεται ακρίβεια στην εφαρμογή. Το σύστημα Smart Straw σας επιτρέπει να ψεκάσετε το προϊόν με απόλυτη ακρίβεια.

 

Μπορείτε να προμηθευτείτε το WD-40 Σπρέι Ηλεκτρικών Επαφών online εδώ.