Δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό όταν ανακαλύπτετε ότι αγαπημένα σας μεταλλικά  αντικείμενα ή εργαλεία είναι βρώμικα ή ακόμα χειρότερα έχει κάνει την εμφάνισή της η σκουριά. Και τότε σκέφτεστε αν ο καθαρισμός μετάλλων είναι δύσκολη υπόθεση. Τα αντικείμενα μπορεί να είναι φτιαγμένα από μέταλλα όπως χαλκό, μπρούτζο, ασήμι ή ανοξείδωτα. Απ’ ότι μέταλλο και αν είναι το αντικείμενο που θέλετε να καθαρίσετε τα βήματα είναι ίδια και η διαδικασία απλή. Η λύση για τον καθαρισμό μετάλλων είναι το WD-40 Multi-Use Product. Μόλις αντιληφθείτε ότι τα μεταλλικά σας αντικείμενα έχουν σκουριάσει πρέπει να δράσετε γρήγορα! Aν θέλετε να μην χάσουν την λειτουργικότητά τους o καθαρισμός τους είναι απαραίτητος. Όσο υπάρχει η σκουριά, το μέταλλο διαβρώνετε με αποτέλεσμα να μειώνεται η μάζα του και να καταλήγει εν τέλη άχρηστο.

Το WD-40 είναι το καλύτερο αντισκωριακό και διακόπτει την διάβρωση του μετάλλου αφού εισχωρεί στο στρώμα που ενώνει την σκουριά με το μέταλλο. Οπότε είναι καλό να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τον καθαρισμό των μετάλλων. Το WD-40 έχει άλλες 2000+ χρήσεις, ανακαλύψτε τις εδώ.

Καθαρισμός Μετάλλων

Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν για τον καθαρισμό των μετάλλων? Ήρθε λοιπόν η ώρα να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να καθαρίσετε τα αγαπημένα σας μεταλλικά αντικείμενα με 3 απλές κινήσεις.

  • Για αρχή παίρνετε το WD-40 Multi-Use Product και ψεκάζετε το μεταλλικό αντικείμενο που επιθυμείτε να καθαρίσετε. Ψεκάζετε μέχρι να καλυφθεί ολόκληρη η επιφάνεια του αντικειμένου και κυρίως τα σημεία που έχουν προσβληθεί από την σκουριά. Αφήνετε το WD-40 να δράσει για 10 λεπτά!
  • Στην συνέχεια μπορείτε να πάρετε μία συρμάτινη βούρτσα ή ένα συρμάτινο σφουγγάρι για να τρίψετε την βρωμιά. Αν φοβάστε ότι κατά την διάρκεια του καθαρισμού μετάλλων με σύρμα, ότι θα γρατσουνιστεί το μεταλλικό σας αντικείμενο τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γυαλόχαρτο. Το γυαλόχαρτο είναι εξίσου είναι επίσης ένα μέσο που βοηθά στην αφαίρεση σκουριάς. Το σημαντικότερο σε όλη την διαδικασία του καθαρισμού μετάλλων είναι να προσέξετε να γίνει η αφαίρεση της σκουριάς απ’ όλα τα σημεία του μεταλλικού αντικειμένου σας. Σε περίπτωση που δεν βγει όλη η σκουριά με την πρώτη φορά επαναλάβετε την διαδικασία. Αν μείνουν υπολείμματα σκουριάς πάνω στο αντικείμενο θα έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση περισσότερης σκουριάς.
  • Μόλις τελειώσει ο καθαρισμός των μετάλλων σκουπίζετε καλά το αντικείμενο με ένα πανάκι.

Tips: Καλό θα ήταν μόλις τελειώσετε με τον καθαρισμό να ψεκάσετε πάλι το αντικείμενο σας με το πανίσχυρο WD-40.  Το WD-40 εκτός ότι εξουδετερώνει την σκουριά και την βρωμιά έχει και την ιδιότητα να προστατεύει το μέταλλο από την επανεμφάνιση της σκουριάς.

Αν θέλετε να αγοράσετε το προϊόν πατήστε εδώ!

Αν θέλετε να μάθετε πως να αφαιρέσετε σκουριασμένη βίδα πατήστε εδώ!