Καθαρισμός λεκέδων με WD-40; Και όμως, εκτός από το γκαράζ μπορεί να έχει μια θέση και στα ντουλάπια της κουζίνας ή του μπάνιου σας! Διαβάστε παρακάτω μερικές απρόσμενα αποτελεσματικές χρήσεις του για την αντιμετώπιση επίμονων λεκέδων!

Λεκέδες από τσάι

Δύσκολοι λεκέδες από τσάι στους πάγκους της κουζίνας; Εάν ότι έχετε δοκιμάσει δεν είναι αποτελεσματικό, ήρθε η ώρα για WD-40 Multi-Use Product! Ψεκάστε πάνω σε ένα σφουγγάρι ή πανί λίγο προϊόν και τρίψτε απαλά το λεκέ μέχρι να εξαφανιστεί! Το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε άλλο λεκέ από ρόφημα ή φαγητό με χρωστικές όπως ο καφές και η ντομάτα.

Καθαρισμός λεκέδων στα πατώματα

Μαυρίλες και χρόνιοι λεκέδες που αντιστέκονται σε όλα τα καθαριστικά; Αν το πάτωμα της κουζίνας σας φαίνεται λερωμένο ακόμα και αν μόλις το έχετε σφουγγαρίσει, ψεκάστε WD-40 σε ένα σφουγγάρι και τρίψτε απαλά. Χωρίς καθόλου κόπο ακόμα και οι πιο δύσκολοι λεκέδες εξαλείφονται. Εάν κάποιος λεκές επιμένει ψεκάστε κατευθείαν επάνω στην επιφάνεια του και αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Το WD-40 δεν βλάπτει ούτε φθείρει τα πατώματα και είναι συμβατό με τις περισσότερες επιφάνειες. Παρόλα αυτά πριν το χρησιμοποιήσετε σας συνιστούμε να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης. Εάν οι επιφάνειες που θέλετε να καθαρίσετε είναι μεγάλες βεβαιωθείτε ότι το δωμάτιο αερίζεται καλά.

Καθαρισμός λεκέδων ψυγείου

Ναι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για τον καθαρισμό του ψυγείου! Λεκέδες από τρόφιμα και βρωμιά εξαφανίζονται εύκολα και γρήγορα με ένα σφουγγάρι και λίγο WD-40. Προσοχή: Ξεπλύνετε καλά τις επιφάνειες που ψεκάσατε με WD-40 πριν τοποθετήσετε τρόφιμα. Εάν το ψυγείο σας είναι inox μπορείτε να το καθαρίσετε και από έξω με ένα μαλακό πανί.

Δύσκολοι λεκέδες στο μπάνιο

Καθαρισμός λεκέδων στην κουζίνα και το μπάνιο με WD-4O!

Πουρί και λεκέδες από άλατα γίνονται παρελθόν από τη λεκάνη της τουαλέτας με τη χρήση του WD-40. Ψεκάστε κατευθείαν μέσα στη λεκάνη, αφήστε το να δράσει για μερικά λεπτά και στη συνέχεια τρίψτε με τη βούρτσα του πιγκάλ.

Προμηθευτείτε και online το WD-40 Multi Use Product Smart Straw που προσφέρει ακρίβεια στην εφαρμογή εδώ. Δείτε τις 2.000+ χρήσεις του προϊόντος εδώ!