Εάν τα μεταλλικά σας αντικείμενα έχουν σκουριάσει, δεν χρειάζεται πάντα να τα πετάτε! Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καθαρίσετε τη σκουριά από τα μεταλλικά σας αντικείμενα. Ανάμεσα σε αμέτρητες σπιτικές μεθόδους και ισχυρά επαγγελματικά προϊόντα, σίγουρα θα βρείτε την ιδανική μέθοδο για εσάς.

Ο Mario Volante έχει αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο πως τα σκουριασμένα μέταλλα δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στη δουλειά του! Μέσα από τη ξεχωριστή δουλειά του στην αναπαλαίωση και συντήρηση ποδηλάτων, μας έχει δώσει μερικά τιπς που κι ο ίδιος ακολουθεί.

Για να πάρετε μία ιδέα τι εννοούμε, δείτε το πριν και το μετά.

Καθαρίστε τη σκουριά - Κάντο όπως ο Mario Volante!

Για να μπορέσετε να δείτε και άλλες μοναδικές δουλειές από τον Mario Volante πατήστε εδώ!

Οπότε ας δούμε από τον ειδικό τι μπορεί κανείς να κάνει για να καθαρίσει τη σκουριά από τα μεταλλικά σας αντικείμενα!

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΗ ΣΚΟΥΡιΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ  ΤΟ WD-40 MULTI-USE PRODUCT

Καθαρίστε τη σκουριά - Κάντο όπως ο Mario Volante!Γνωρίζατε ότι το προϊόν πολλαπλών χρήσεων WD-40 Multi-Use Product μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σπρέι αφαίρεσης λεκέδων σκουριάς; Η χρήση του WD-40 Multi-Use Product για την αφαίρεση της σκουριάς είναι μία από τις καλύτερες θεραπείες σκουριάς, καθώς είναι τόσο απλή και γρήγορη. Απλά ψεκάστε το αντικείμενο με WD-40 Multi-Use Product και τρίψτε το με μια καθαρή συρμάτινη βούρτσα. Δοκιμάστε πρώτα μια μικρή περιοχή για να βεβαιωθείτε ότι αυτή η μέθοδος αφαίρεσης σκουριάς δεν προκαλεί ζημιά στο μέταλλο σας. Το WD-40® μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει μεταλλικές επιφάνειες ποδηλάτων, να καθαρίσει τη σκουριά από τα μεταλλικά σημεία των επίπλων και πολλά άλλα.

Για να απαλλαγείτε από τη σκουριά και για να μην επανέλθει, εφαρμόστε το WD-40 Multi-Use Product και προστατέψτε τα μεταλλικά σας αντικείμενα μετά τη χρήση τους.

Αρπάξτε τώρα το αξιόπιστο μπλε και κόκκινο δοχείο και απαλλαγείτε από τη σκουριά!

 

Συνήθως λένε ότι μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Πόσο μάλλον ένα βίντεο, δίχνοντας πόσο εύκολη μπορεί να γίνει η αφαίρεση της σκουριάς με το WD-40 Multi-Use Product.

Τώρα που έχετε δει και μόνοι σας ότι η αφαίρεση σκουριάς από μεταλλικά αντικείμενα δεν είναι και τόσο δύσκολη πάντα, ήρθε η ώρα να φανείτε δημιουργικοί.

Δείτε μέσα στο σπίτι σας που μπορεί να κρύβονται παλιοί θησαυροί και κάντε τους σας καινούργιους.

Το WD-40 Brand προσφέρει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για να σας βοηθήσει σε κάθε σας ανάγκη, μικρή ή μεγάλη.

Μέσα από της 2000+ χρήσεις που διαθέτει, σίγουρα μπορεί να κάνει κάτι και για εσάς!