Καθάρισμα τσίχλας από ρούχα. Σκέτος πονοκέφαλος για τους γονείς όταν έρχονται αντιμέτωποι με το καθάρισμα τσίχλας. Η τσιχλόφουσκα είναι η αγαπημένη των παιδιών. Συχνά οι φούσκες που κάνουν δεν καταλήγουν στο στόμα, αλλά πάνω σε ρούχα, χαλιά, καναπέδες, ακόμα και στα μαλλιά τους. Πως, λοιπόν, μπορεί να γίνει αποτελεσματικά το καθάρισμα τσίχλας; Συγκεντρώσαμε όλους τους τρόπους και σας τους παρουσιάζουμε.

Τρόπος 1. Παγώνουμε το λεκέ.

Η διαδικασία για το καθάρισμα τσίχλας γίνεται πολύ πιο εύκολη όταν αρχικά παγώσουμε τον λεκέ. Βάζουμε σε μια σακούλα πάγο και την τοποθετούμε πάνω στο ρούχο για 10 λεπτά. Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε το ρούχο στην κατάψυξη. Στη συνέχεια αφαιρείτε προσεκτικά με ένα τσιμπιδάκι τα κομμάτια της τσίχλας. Κατά τη διάρκεια αφαίρεσης της τσίχλας, προσέξτε γιατί μία απότομη κίνηση μπορεί να καταστρέψει τα ρούχα σας.

Στη συνέχεια βάζετε πάνω στο λεκέ υγρό πιάτων και το βάζετε να πλυθεί στο πλυντήριο.

Τρόπος 2. Λιώνουμε το λεκέ

Ο δεύτερος τρόπος για το καθάρισμα τσίχλας είναι ακριβώς ο αντίθετος από τον πρώτο. Αντί να παγώσουμε το λεκέ, μπορούμε να το θερμάνουμε πολύ με ένα πιστολάκι μαλλιών. Μόλις λιώσει η τσίχλα αφαιρούμε ταμποναριστά με ένα πανί. Τέλος, προσθέτουμε πάλι υγρό πιάτων και το βάζουμε στο πλυντήριο.

Τρόπος 3. WD-40 Multi-Use Product

Εάν οι πιο πάνω τρόποι σας φαίνονται χρονοβόροι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WD-40 Multi-Use Product. Κι όμως, το WD-40 Multi-Use Product δεν χρησιμοποιείται μόνο σε μέταλλα, πόρτες και παράθυρα, αλλά μπορεί να φανεί η τέλεια λύση στο καθάρισμα τσίχλας.

Ψεκάστε μικρή ποσότητα WD-40 Multi-Use Product πάνω στο λεκέ από τσίχλα και αφήστε το να δράσει. Η σύνθεση του WD-40 Multi-Use Product έχει τη δυνατότητα να εισχωρεί στο λεκέ και να κάνει απλή τη διαδικασία αφαίρεσης του. Στη συνέχεια με ένα τσιμπιδάκι ή με το χέρι αφαιρέστε την τσίχλα και βάλτε το ρούχο να πλυθεί με λίγο υγρό πιάτων.

Το WD-40 Multi-Use Product έχει πάνω από 2000+ χρήσεις, ανακαλύψτε τες εδώ!

Αν θέλετε να αγοράσετε το προϊόν πατήστε εδώ!