Τα άλατα στο μπάνιο φαντάζει αδύνατο να τα ξεφορτωθούμε για περισσότερες από 2-3 μέρες! Πόσο μάλλον όταν συσσωρεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί με υπολείμματα από σαπούνια, σαμπουάν και αφρόλουτρα στην πόρτα ή στο τζάμι της ντουζιέρας, είναι ακόμα πιο δύσκολο να αφαιρεθούν με αποτέλεσμα η ντουζιέρα να φαίνεται διαρκώς βρώμικη ακόμα και αν την έχετε μόλις καθαρίσει.

Το WD-40 γνωστό για την μοναδική του δράση να εκτοπίζει την υγρασία είναι πολύτιμο όπλο και στον καθαρισμό του μπάνιου! Η θαυματουργή φόρμουλα του απομακρύνει τα άλατα, τα στίγματα από νερό και τη βρωμιά από τα τζάμια της ντουζιέρας και καθαρίζει/γυαλίζει τα μεταλλικά της εξαρτήματα.

Άλατα στο μπάνιο: Καθαρίστε την ντουζιέρα σας με το WD-40

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να καθαρίσετε τα άλατα στο μπάνιο:

Βήμα 1

Πριν ξεκινήσετε να καθαρίσετε τα άλατα στο μπάνιο διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και τις προφυλάξεις που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία του WD-40. Ανοίξτε ένα παράθυρο ώστε το μπάνιο να αερίζεται επαρκώς και προσπαθήστε να μην εισπνέετε τις αναθυμιάσεις κατά τη χρήση του προϊόντος.

Βήμα 2

Ψεκάστε ένα λεπτό στρώμα προϊόντος πάνω σε όλη την επιφάνεια της πόρτας ή του τζαμιού της ντουζιέρας. Αφήστε το να δράσει για μερικά λεπτά (αν τα άλατα στο μπάνιο σας είναι δυσκολότερα στην αφαίρεση, αφήστε το να δράσει λίγα λεπτά παραπάνω) και κατόπιν σκουπίστε όλη την επιφάνεια με ένα καθαρό πανί.

Βήμα 3

Εάν κάποια σημεία επιμένουν, απλώστε και δεύτερο στρώμα WD-40 και αφήστε το πάλι να δράσει για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το ειδικό σφουγγάρι-συρματάκι που δεν χαράζει τις επιφάνειες. Επιμείνετε στα σημεία που υπάρχει η μεγαλύτερη συγκέντρωση σε άλατα.

Βήμα 4

Καθαρίστε ξανά με ένα καθαρό πανί. Δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε με νερό. Απολαύστε την αστραφτερή -σαν καινούργια- πόρτα ή τζάμι της ντουζιέρας σας! Το WD-40 θα την διατηρήσει για μεγαλύτερο διάστημα καθαρή από τα άλατα του μπάνιου. Η μοναδική του σύνθεση αποτρέπει την υγρασία να σταθεί!

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Καθαρίστε καλά το δάπεδο της ντουζιέρας από τα υπολείμματα του WD-40 που μπορεί να έπεσαν γιατί κάνουν τέτοιου είδους επιφάνειες επικίνδυνα γλιστερές. Δείτε τις 2000+ χρήσεις του WD-40 εδώ.