Γιατί το WD40 είναι ιδανικό για την αφαίρεση σκουριάς

 

Γιατί η αφαίρεση σκουριάς πετυχαίνει όταν χρησιμοποιούμε το WD40; Το WD40 είναι ένα σύνθετο μείγμα λιπαντικών, επιφανειοδραστικών ουσιών και διαλυτών. Λιπαίνει, διεισδύει, εκτοπίζει το νερό και την υγρασία, καθαρίζει και προστατεύει από την διάβρωση τις μεταλλικές επιφάνειες. Δεν είναι, όμως, αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα προϊόντα του εμπορίου. Ποιο είναι, λοιπόν, το μυστικό του;

Ο χημικός τύπος του WD40 που πετυχαίνει 100% αφαίρεση σκουριάς είναι το μυστικό της επιτυχίας του –  ένα μυστικό πολύ καλά φυλαγμένο! Από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε μέχρι σήμερα αυτός ο χημικός τύπος παραμένει ο ίδιος. Για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία του WD40, αρκεί μόνο να μάθουν το εξής: Το WD-40 εφευρέθηκε πριν από 60 χρόνια σ’ ένα μικρό εργαστήριο στην Καλιφόρνια. Επικεφαλής της ομάδας ήταν ο χημικός Norm Larsen, ο οποίος αναζητούσε ένα διάλυμα εκτόπισης νερού για τη NASA, που να προστατεύει τους πυραύλους από την σκουριά και την διάβρωση. Ύστερα από 40 προσπάθειες, εφευρέθηκε ο χημικός τύπος του WD-40.

Το WD-40 Multi-Use Product έχει μια θέση σε κάθε νοικοκυριό και κάθε βιομηχανία σε όλο τον κόσμο. Η αφαίρεση σκουριάς είναι μόνο μία από τις 2.000 χρήσεις αυτού του χημικού τύπου. Η ιστορία και η εξέλιξη μιας τόσο σημαντικής εφεύρεσης είναι η μόνη απάντηση στο ερώτημα «Γιατί WD40;».

 

Καθαρό μέταλλο

 

Το WD-40 Multi-Use Product μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση σκουριάς αλλά και για την προστασία των μεταλλικών αντικειμένων από τη σκουριά.

Ψεκάστε – περιμένετε 10 λεπτά – τέλος!

Η ικανότητα του WD40 να διαλύει πλήρως την σκουριά θα σας απαλλάξει από χρονοβόρες και κουραστικές διαδικασίες που δεν θα σας δώσουν τα αποτελέσματα που έχετε ανάγκη.

Ακόμη κι αν η σκουριά έχει προχωρήσει στα πιο δύσκολα και δυσπρόσιτα σημεία ενός μεταλλικού αντικειμένου, το WD40 έχει φροντίσει και γι’ αυτό!  Το WD-40 Flexible μπορεί να φτάσει εκεί που κανένα άλλο προϊόν δεν μπορεί να φτάσει. Χάρη στο εύκαμπτο ακροφύσιο του, σας εξασφαλίζει τον πιο αποτελεσματικό και ακριβή ψεκασμό.

Η αφαίρεση σκουριάς μπορεί να γίνει παρελθόν εύκολα και γρήγορα. Εδώ βρίσκεται η λύση!

Το WD-40 Multi-Use Product έχει άλλες 1999 χρήσεις. Ανακαλύψτε τες όλες!