Πολλοί άνθρωποι για να δώσουν την δικιά τους υπογραφεί στο αυτοκίνητό τους και για να το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μπορεί να κολλήσουν αυτοκόλλητα. Με το πέρασμα του χρόνου όμως μπορεί τα αυτοκόλλητα να αλλοιωθούν ή να αποφασίσετε ότι πλέον δεν τα θέλετε! Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Αρχίζετε και σκέφτεστε πως θα τα βγάλετε! Επίσης δημιουργείται και το άγχος μήπως στην προσπάθειά σας να το αφαιρέσετε μήπως κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Το σημαντικό στην διαδικασία αφαίρεσης αυτοκόλλητου από το αυτοκίνητο είναι να μην βλάψουμε σε καμία περίπτωση το χρώμα του αυτοκινήτου. Για αυτό το λόγο είναι υψίστης σημασίας τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε να είναι φιλικά προς το χρώμα του αυτοκινήτου. Παρακάτω λοιπόν θα σας δώσουμε κάποιες λύσεις που θα κάνουν παιχνιδάκι την αφαίρεση αυτοκόλλητου από το αυτοκίνητο!

Φυτικό λάδι

Η πρώτη λύση που σας δίνουμε για την αφαίρεση αυτοκόλλητου από αυτοκίνητο είναι το φυτικό λάδι. Το συγκεκριμένο υλικό είναι τελείως ακίνδυνο για το χρώμα του αυτοκινήτου σας και ταυτόχρονα πολύ αποτελεσματικό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε ένα κομμάτι από βαμβάκι και να το μουλιάσετε σε φυτικό λάδι. Μετέπειτα το τοποθετείτε πάνω στο αυτοκόλλητο και αρχίζετε να το τρίβετε μέχρι να αφαιρεθεί. Μόλις ξεκολλήσει τελείως το αυτοκόλλητο, παίρνετε ένα καθαρό πανάκι με λίγο νερό και καθαρίζετε τα υπολείμματα λαδιού από το αυτοκίνητό σας.

Ξύδι

Υπάρχει ένα υλικό που βρίσκεται σε όλες τις κουζίνες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για την αφαίρεση αυτοκόλλητου από το αυτοκίνητό σας. Αυτό το υλικό είναι το ξύδι! Η διαδικασία για να αφαιρέσετε το αυτοκόλλητο με το ξύδι είναι πολύ εύκολη και δεν θα βλάψει και το χρώμα του αυτοκινήτου σας. Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνετε είναι να αφαιρέσετε όσο μπορείτε από το αυτοκόλλητο και αυτό που θα μείνει κολλημένο να το μουλιάσετε με το ξύδι. Παίρνετε λοιπόν ένα βαμβάκι και το ποτίζετε με ξύδι και μετέπειτα το τοποθετείτε πάνω στο αυτοκόλλητο για 2-3 λεπτά πιέζοντάς το. Στην συνέχεια προσθέτετε λίγο ξύδι ακόμα και προσεκτικά τρίβετε με το βαμβάκι το αυτοκόλλητο, το οποίο όπως θα παρατηρήσετε θα βγει πανεύκολα.

WD40

Το WD40 Multi – Use ως προϊόν πολλαπλών χρήσεων είναι η λύση σε διάφορα προβλήματα. Πως μπορεί ένα αντισκωριακό προϊόν όπως το WD40 να αφαιρέσει αυτοκόλλητο από το αυτοκίνητο? Χάρη στην μοναδική του σύσταση μπορεί να βγάλει εύκολα και χωρίς κόπο την κόλλα. Το WD40 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες επιφάνειες χωρίς να προκαλέσει φθορά. Αλλά καλό θα ήταν πριν την χρήση να κάνετε μία μικρή δοκιμή. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι πολύ απλά. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ψεκάσετε το αυτοκόλλητο με το WD40. Βεβαιωθείτε πως έχει καλύψει όλη την επιφάνεια του αυτοκόλλητου και περιμένετε να δράσει για 10 λεπτά. Στη συνέχεια το αυτοκόλλητο θα γλιστρήσει χωρίς καμία προσπάθεια και θα ξεκολλήσει χωρίς να αφήσει κανένα σημάδι. Στο τέλος μην ξεχάσετε να πάρετε ένα καθαρό πανάκι βρεγμένο με νερό και να καθαρίσετε τα υπολείμματα του WD40 από το χρώμα του αυτοκινήτου σας. Το WD40 έχει άλλες +2000 χρήσεις, ανακαλύψτε τις εδώ!

Αν θέλετε να αγοράσετε το WD40 Multi- Use πατήστε εδώ.

Αν θέλετε να μάθετε πως να καθαρίσετε το τιμόνι του αυτοκινήτου σας πατήστε εδώ!