Απομάκρυνση σκουριάς από μέταλλο: στο διαδίκτυο θα βρείτε εκατοντάδες προϊόντα, συμβουλές και “συνταγές” για την αφαίρεση σκουριάς. Κάποια από αυτά είναι χρήσιμα και αποδοτικά και κάποια όχι. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αφαιρέσετε τη σκουριά ανάλογα με το που βρίσκεται αλλά εδώ θα επικεντρωθούμε στα πιο μικρά και δυσπρόσιτα σημεία. Εργαλεία, μηχανικά τμήματα και εξαρτήματα, βίδες, μεντεσέδες κλπ με την πάροδο του χρόνου ή την έκθεση στην υγρασία δυσλειτουργούν. Πολλές φορές η σκουριά δεν είναι εμφανής ή δεν έχει εξαπλωθεί τόσο ώστε να φαίνεται.

Πριν δοκιμάσετε οτιδήποτε άλλο για την απομάκρυνση σκουριάς από μέταλλο δείτε γιατί αξίζει να δοκιμάσετε πρώτα το WD-40 Multi-Use Product.
  1. Το WD-40 Multi-Use Product Smart Straw διαθέτει βαλβίδα διπλού ψεκασμού με κίνηση 360° που επιτρέπει την εφαρμογή σε όρθια ή ανάποδη θέση. Το ειδικό σωληνάκι καθιστά δυνατή την διεισδυτικότητα του προϊόντος ακόμα και στα πιο δύσκολα και στενά σημεία. Το σύστημα Smart Straw με το ενσωματωμένο σωληνάκι επιτρέπει τον ψεκασμό σε μεγάλη έκταση και με ακρίβεια, παρέχοντας ευελιξία και ευκολία στο χρήστη. Δεν χρειάζεται πλέον να “λύνετε” τις μηχανές ή να αποσυναρμολογείτε τα μέρη, το προϊόν φτάνει κυριολεκτικά παντού κάνοντας τη δύσκολη δουλειά για εσάς!
  2. Το WD-40 δεν είναι τοξικό και δεν βλάπτει, φθείρει ή διαβρώνει τις μεταλλικές επιφάνειες. Είναι κατάλληλο για χρήση σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια!
  3. Εκτός από την απομάκρυνση σκουριάς από μέταλλο, αφαιρεί το λάδι, τη σκόνη, το γράσο και τη βρωμιά.
  4. Εκτοπίζει την υγρασία και λιπαίνει αφήνοντας ένα προστατευτικό στρώμα που αποτρέπει τον επανασχηματισμό σκουριάς.
  5. Είναι κατάλληλο για εργαλεία και εξοπλισμό κηπουρικής, ποδήλατα, ακροδέκτες μπαταρίας, μπουζί, κλειδαριές και μεντεσέδες, ηλεκτρικά εργαλεία, κινητήρες και εξατμίσεις.
  6. Είναι οικονομικό. Η πρωτοποριακή συσκευασία του αποτρέπει τη σπατάλη του προϊόντος κατά τη χρήση, ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε -κυριολεκτικά- μέχρι την τελευταία του σταγόνα.

Προμηθευτείτε και online το WD-40 Multi Use Product Smart Straw που προσφέρει ακρίβεια στην εφαρμογή εδώ. Δείτε τις 2.000+ χρήσεις του προϊόντος εδώ!