Χορηγία WD40

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
loading...Loading...

Η WD40 Greece θα είναι για το έτος 2018 σπόνσορας μιας εκ των κορυφαίων ομάδων τρίαθλου στη χώρα μας.
Οι 4 αθλητές μας θα αγωνίζονται σε όλα τους τα αθλήματα με το σήμα του WD40.
Στηρίζουμε τον Αθλητισμό και το Ομαδικό πνεύμα και έμπρακτα.

Και συνεχίζουμε το όμορφο συναρπαστικό ταξίδι και σε άλλους στίβους…

Χορηγία WD40 Χορηγία WD40 Χορηγία WD40

Οι αθλητές

Στέλιος Ανδρεάδης

Προέρχομαι από το χώρο του υγρού στίβου και συγκεκριμένα το πόλο.Η ενασχόληση μου με το τρίαθλο ξεκίνησε το 2006 και ο «έρωτας» ήταν ξαφνικός κ έντονος.Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που έπειτα από 12 χρόνια συστηματικής προπόνησης συνεχίζω να νοιώθω το ίδιο όμορφα όπως και στο ξεκίνημα.Χρειάζεται ισορροπία,θέληση και υπομονή στον αθλητισμό και ιδιαίτερα σε ένα τόσο απαιτητικό άθλημα όπως το τρίαθλο.
Όλα αυτά τα χρόνια έχω αγωνιστεί σε πάνω από 200 αγώνες,απόστασης σπριντ,ολυμπιακής,half ironman,αγώνες ανοιχτής θαλλάσης,πανελλήνια πρωταθλήματα και πανευρωπαικά με πολλές διακρίσεις και πολύ ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα.
Με μότο ότι κάνεις στη ζωή σου πρέπει να το κάνεις σωστά και συνεχώς να αναθεωρώ τα όρια μου,συνεχίζω αυτή την θαυμάσια και γεμάτη συναρπαστικές στιγμές πορεία μου στον αγαπημένο χώρο του τρίαθλου!
Χορηγία WD40 Χορηγία WD40

Κατερίνα Μαλάμου

Είμαι μητέρα 2 παιδιών,7 και 9 ετών,εργάζομαι στο τμήμα Πωλήσεων του ξενοδοχείου Τιτάνια και το πάθος μου είναι το τρίαθλο!
Από παιδί θυμάμαι τους γονείς μου να μου λένε:Να βάζεις στόχους στην ζωή σου,να αθλεισαι,να δοκιμάζεις τα όρια σου και να περνάς καλά σε ότι άθλημα και να κάνεις!Μόνο καλό θα σου κανεί ο αθλητισμός!
Και αυτό έκανα,δοκίμασα αρκετά αθλήματα αλλά με κέρδισε το τέννις και το τρέξιμο!Όταν έκανα παιδιά αφοσιώθηκα σε αυτά για κάποια χρόνια και όταν μεγάλωσαν λίγο αποφάσισα πως και εγώ θέλω να τους μάθω αυτά που με δίδαξαν οι γονείς μου.Να με έχουν σαν πρότυπο και να τους δειξω πως στην ζωή δεν υπάρχει δικαιολογία,όλα μπορείς να τα κανεις!
Ετσι ξεκίνησα το τρίαθλο πριν 4 χρόνια,προπονουμαι σχεδον καθημερινά με τον Μηνα Μαλάτο και λαμβάνω μέρος σε διάφορους αγώνες εντός Ελλάδας στην απόσταση σπριντ.Βάζω στόχους και εστιάζω σε αυτούς.Αυτη η διαδικασία μου δίνει κινητρο,χαρά και με κρατάει στον κόσμο του τριάθλου…εύχομαι το παράδειγμα του αθλητισμού να περάσει και στα παιδιά μου!
Χορηγία WD40 Χορηγία WD40 Χορηγία WD40
Καλή Επιτυχία στην Ομαδάρα μας…

Επικοινωνία

Vector Brands IKE Θέτιδος 12 & Α.Παπανδρέου 16675 Γλυφάδα www.vectorbrands.gr

© 2018 WD-40 Company