Χρησιμοποιήστε αντισκωριακό σπρέι για τη μέγιστη προστασία των εργαλείων σας

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
loading...Loading...

Η διάβρωση είναι ο χειρότερος εχθρός των εργαλείων σας. Μπορείτε να τα προστατέψετε και να διατηρήσετε τη διάβρωση μακριά από τα εργαλεία σας χρησιμοποιώντας ένα αντισκωριακό – αντιδιαβρωτικό σπρέι. Είναι σημαντικό να καταλάβετε τι είναι η διάβρωση και πώς ένας αντιδιαβρωτικός ψεκασμός μπορεί να προσφέρει στα εργαλεία σας τη μέγιστη προστασία που χρειάζονται ενάντια σε αυτήν.

Οι διαφορετικοί τύποι ζημιών που μπορεί να προκαλέσει η διάβρωση

Παρακάτω αναγράφονται οι τρεις διαφορετικοί τύποι ζημιών που προκαλούνται από τη διάβρωση:

  • Άμεση απώλεια ή ζημιά σε μεταλλικές κατασκευές, όπως οι δεξαμενές
  • Έμμεσες απώλειες λόγω διαρροών και πυρκαγιών, όπως εκρήξεις που προκαλούνται από διαρροές
  • Κόστος συντήρησης λόγω διάβρωσης

Πώς μπορείτε να αποτρέψετε τη διάβρωση;

Μπορείτε να αποφύγετε τη διάβρωση ελέγχοντας την υγρασία, και μην αφήνοντας τα εργαλεία σας βυθισμένα σε υγρό στοιχείο. Φυσικά η εφαρμογή προστατευτικής επικάλυψης πάνω στα εργαλεία σας με ένα αντισκωριακό – αντιδιαβρωτικό σπρέι, είναι η ιδανικότερη λύση.

Εφαρμόστε αντισκωριακό – αντιδιαβρωτικό σπρέι στα εργαλεία σας

Το αντισκωριακό – αντιδιαβρωτικό σπρέι εμποδίζει τη διάβρωση και τη σκουριά από τα εργαλεία σας, διότι λειτουργεί ως προστατευτική επίστρωση για αυτά. Είναι ένα προϊόν που μπορείτε εύκολα να προμηθευτείτε μέσω των καταστημάτων. Έχει σημασία να μην χρησιμοποιείτε λιπαρά σπρέι, επειδή μπορούν να λεκιάσουν το ξύλο, που πιθανόν να έχουν στη λαβή τους τα εργαλεία σας. Ένα ακόμη όφελες που θα έχετε με ένα αντισκωριακό – αντιδιαβρωτικό σπρέι είναι ότι θα παρατείνει τη ζωή των εργαλείων σας. Στην πραγματικότητα, είναι μια λύση all-in-one για όλα τα προβλήματα διάβρωσης. Ο ψεκασμός θα σας προστατεύσει από το αλμυρό νερό, τα χημικά και την υγρασία. Στην αγορά υπάρχουν πολλά αντιδιαβρωτικά σπρέι, εσείς μπορείτε να επιλέξετε ένα με βάση τις απαιτήσεις σας. Συνοπτικά όλα τα πλεονεκτήματα που θα έχετε χρησιμοποιώντας ένα αντιδιαβρωτικό σπρέι είναι τα εξής:

  • Μειώνει το κόστος επισκευής
  • Αποτρέπει τη ζημιά των εργαλείων σας
  • Αυξάνει τη διάρκεια ζωής των μηχανημάτων και των εργαλείων σας
  • Αποτρέπει τις λειτουργικές απώλειες
  • Πιστοποιεί την ασφάλεια των εργαζομένων σας μια και που δεν έρχονται σε επαφή με χαλασμένα, σκουριασμένα είτε διαβρωμένα εργαλεία

Πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το κομμάτι της υγρασίας;

Μπορείτε να ελέγξετε την υγρασία τοποθετώντας μια συσκευασία gel απορρόφησης υγρασίας στην εργαλειοθήκη σας. Αυτά τα gel προϊόντα θα μειώσουν το επίπεδο υγρασίας και θα απορροφήσουν επιπλέον υγρασία. Μία ακόμη λύση είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αναστολέα διάβρωσης ατμών (VCI). Το VCI είναι μια μοριακή επικάλυψη με βάση το νερό που προστατεύει τα εργαλεία σας από την υγρασία, διότι αποκλείει την υγρασία και τα προστατεύει από τη σκουριά και τη διάβρωση.

Επικοινωνία

Vector Brands IKE Θέτιδος 12 & Α.Παπανδρέου 16675 Γλυφάδα www.vectorbrands.gr

© 2018 WD-40 Company