Πείτε Αντίο στα υδραυλικά προβλήματα!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
loading...Loading...

Όλοι μας ξοδεύουμε ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας προκειμένου να κάνουμε «μερεμέτια» στο σπίτι ή προσπαθώντας να επισκευάσουμε χαλασμένα αντικείμενα ή συσκευές. Σε περίπτωση βλάβης σίγουρος πονοκέφαλος είναι και:

  • το τεράστιο δίκτυο των διασυνδεδεμένων σωλήνων και
  • των σωλήνων που τρέχουν κάτω από τις βρύσες ή πίσω από τα θερμαντικά σώματα αφού είναι υπεύθυνα για τη διατήρηση της θερμοκρασίας και την παροχή καθαρού νερού.

Έτσι λοιπόν αργά ή γρήγορα θα βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα σωλήνα που στάζει, ή ένα κατεστραμμένο εξάρτημα ή μια αποστράγγιση που απλά δεν θα ξεκολλάει. Αυτά τα υδραυλικά προβλήματα συνήθως κοστίζουν ακριβά τόσο σε χρόνο όσο και σε χρήματα.

Οι υδραυλικοί εκτός από δυσεύρετοι έχουν ασφαλώς και ένα κόστος εργασίας, όπως επίσης και τα εξαρτήματα που πιθανόν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν. Για να ομορφύνουμε την ημέρα σας, παρακάτω θα βρείτε όλες τις πιθανές εφαρμογές του σπρέι σιλικόνης WD-40 Specialist, προκειμένου να αποφύγετε τα δαπανηρά υδραυλικά προβλήματα! Εκτός όμως την αποφυγή υδραυλικών προβλημάτων παρακάτω μπορείτε να βρείτε αρκετές ιδέες για το πως μπορεί το WD-40 Specialist Silicone Spay μπορεί να σας λύσει τα χέρια.

Η λύση στα υδραυλικά προβλήματα

Το WD-40® SPECIALIST® Silicone Spray προστατεύει με ασφάλεια, στεγανοποιεί και φροντίζει τις μεταλλικές και μη μεταλλικές επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένου του καουτσούκ, του πλαστικού και του βινυλίου, καλύτερα από τους κορυφαίους ανταγωνιστές. Το σπρέι σιλικόνης στεγνώνει γρήγορα και αφήνει μια καθαρή, δίχως υπολείμματα μεμβράνη που δεν κολλάει κι έτσι δεν θα προσελκύσει βρωμιά.

  • Το προϊόν είναι ανθεκτικό σε θερμοκρασίες από -35 ° C έως 200 ° C
  • Είναι ιδανικό για χρήση σε καλώδια, τροχαλίες, οδηγούς, βαλβίδες, συνδέσμους, μεντεσέδες αλλά και κλειδαριές
  • Είναι συμβατό με VOC 50 θέσεων.

Εσύ το ήξερες αυτό για το WD-40® SPECIALIST® Silicone Spray?

* Είναι το ιδανικό προϊόν για να κρατήσετε τα παράθυρά σας να λειτουργούν ομαλά.

Τα παράθυρά σας κολλάνε κατά το ανέβασμα και κατέβασμα;

Κανένα πρόβλημα!

Το WD-40® SPECIALIST® Silicone Spray είναι κατάλληλο για λίπανση, παραμένει αδιάβροχο και προστατεύει την τροχιά του παραθύρου και τους μηχανισμούς του. Στεγνώνει γρήγορα και αφήνει μια σαφή ταινία που δεν θα προσελκύσει βρωμιά. Η κολλώδης κατάσταση λύνεται άμεσα και αποτελεσματικά.

Μία δοκιμή του WD-40® SPECIALIST® Silicone Spray αρκεί για να σας πείσει πως θα πείτε αντίο όχι μόνο στα υδραυλικά σας προβλήματα, αλλά θα σας λύσει και τα χέρια!

Επικοινωνία

Vector Brands IKE Θέτιδος 12 & Α.Παπανδρέου 16675 Γλυφάδα www.vectorbrands.gr

© 2018 WD-40 Company