tracking

athlete team

WD-40® Athletes Team

Η Vector Brands με οδηγό τη WD-40 συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και το ομαδικό πνεύμα. Για 2η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα τριάθλου WD-40 θα δώσει δυναμικά την παρουσία της σε αρκετά σημαντικά αθλητικά γεγονότα της χώρας. Η ομάδα απαρτίζεται από τέσσερις αθλητές, μία γυναίκα και τρεις άντρες, τους Κατερίνα Μαλάμου, Στέλιο Ανδρεάδη, Παναγιώτη Δημόπουλο και Μηνά Μαλάτο.

Vector Brands

Η ομάδα

Μηνάς Μαλάτος

Μηνάς Μαλάτος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Βόλο ανάμεσα σε μια οικογένεια ιδιαίτερα αθλητική. Εκανα διάφορα πράγματα από μικρός αλλά το ποδήλατο ήταν αυτό που με τράβηξε και σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησα τις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις. Για την επόμενη δεκαετία, μέχρι σχεδόν τα 26 μου, ήμουν μέλος της εθνικής ομάδας δρόμου κατακτώντας 9 πανελλήνια μετάλλια,6 βαλκανικά και 2 συμμετοχές σε μεσογειακούς αγώνες, πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Παράλληλα ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης(Τμήμα Επιστημών και Φυσικής Αγωγής) και από το 2008 δουλεύω ενεργά στο χώρο του Cycling & Fitness Coaching. Εδώ και δυο χρόνια ανήκω στην Schwinn International Cycling, τον μεγαλύτερο φορέα Indoor Cycling παγκοσμίως και είμαι υπεύθυνος για τις εκπαιδεύσεις στην Ελλάδα. Παράλληλα είμαι προπονητής σε αθλητές ποδηλασίας αλλά και τριάθλου, οι οποίοι αγωνίζονται εντός και εκτός Ελλάδος.

Παναγιώτης Δημόπουλος

Παναγιώτης Δημόπουλος

Ο Παναγιώτης Δημόπουλος ασχολείται με τον αθλητισμό από την ηλικία των 3 ετών. Συγκεκριμένα ξεκίνησε με τη κλασσική κολύμβηση με την οποία ασχολήθηκε για 16 χρόνια. Αργότερα ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το τρέξιμο και αυτό που ξεκίνησε ως χόμπι, κατέληξε στην συμμετοχή του σε 3 μαραθωνίους (Κλασσική Διαδρομή Αθήνας, Πράγα, Παρίσι).

Με το Τρίαθλο ασχολείται από το Μάιο του 2014 που έδειξε από την αρχή την κλίση του και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να εξελιχθεί τόσο ώστε να πρωταγωνιστεί σήμερα στις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Οι μεγαλύτερες αθλητικές επιτυχίες του για το 2018 είναι:

  • 2η θέση στα 3 χλμ. του Κλασσικού Ημιμαραθωνίου Αθήνας
  • 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου
  • 1η θέση στο 1ο SwimRun Hydra
Κατερίνα Μαλάμου 1

Κατερίνα Μαλάμου

  • Είμαι μητέρα 2 παιδιών,7 και 9,εργάζομαι στο τμήμα Πωλήσεων του ξενοδοχείου Τιτάνια και το πάθος μου είναι το τρίαθλο.

Από παιδί θυμάμαι τους γονείς μου να μου λένε :

«Να βάζεις στόχους στην ζωή σου ! Να αθλείσαι και να δοκιμάζεις τα όρια σου και να περνάς καλά, ότι άθλημα και να κανείς ! Μόνο καλό θα σου κάνει ο αθλητισμός!»

Και αυτό έκανα…δοκίμασα αρκετά αθλήματα αλλά με κέρδισε το τένις και το τρέξιμο!

Όταν έκανα παιδιά αφοσιώθηκα σε αυτά για κάποια χρόνια και όταν μεγάλωσαν λίγο αποφάσισα πως και εγώ θέλω να τους μάθω αυτά που με δίδαξαν οι γονείς μου. Να με έχουν σαν πρότυπο και να τους δείξω πως στην ζωή δεν υπάρχει δικαιολογία όλα μπορείς να τα κανείς ακόμα και τρίαθλο .. 3 αθλήματα όχι μόνο ένα…αρκεί να το θες και να βάλεις στόχο!

Ξεκίνησα το τρίαθλο πριν 4 χρόνια και προπονούμαστε σχεδόν καθημερινά  με τον Μήνα Μαλάτο και λαμβάνω μέρος σε διάφορους αγώνες εντός Ελλάδας στην απόσταση σπριντ. Βάζω στόχους και εστιάζω σε αυτούς. Η ικανοποιήσω και η χαρά που μου δίνει όλο αυτό είναι αυτό που με κρατάει στον κόσμο του τριάθλου και που εύχομαι σύντομα να με ακολουθήσουν και τα παιδιά μου και να ξεπεράσουν τις προσδοκίες μου.

Γιάννης Ανδρεάδης

Στέλιος Ανδρεάδης

Προέρχομαι από το χώρο του υγρού στίβου και συγκεκριμένα το πόλο. Η ενασχόληση μου με το τρίαθλο ξεκίνησε το 2006 και ο «έρωτας» ήταν ξαφνικός κ έντονος. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που έπειτα από 12 χρόνια συστηματικής προπόνησης συνεχίζω να νοιώθω το ίδιο όμορφα όπως και στο ξεκίνημα. Χρειάζεται ισορροπία, θέληση και υπομονή στον αθλητισμό και ιδιαίτερα σε ένα τόσο απαιτητικό άθλημα όπως το τρίαθλο.

Όλα αυτά τα χρόνια έχω αγωνιστεί σε πάνω από 200 αγώνες, απόστασης σπριντ, ολυμπιακής, half ironman, αγώνες ανοιχτής θαλάσσης, πανελλήνια πρωταθλήματα και πανευρωπαϊκά με πολλές διακρίσεις και πολύ ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα.

Με μότο ότι κάνεις στη ζωή σου πρέπει να το κάνεις σωστά και συνεχώς να αναθεωρώ τα όρια μου, συνεχίζω αυτή την θαυμάσια και γεμάτη συναρπαστικές στιγμές πορεία μου στον αγαπημένο χώρο του τριάθλου!

Επικοινωνία

Vector Brands MIKE Θέτιδος 12 & Α.Παπανδρέου 16675 Γλυφάδα www.vectorbrands.gr

© 2021 WD-40 Company